Botrány: Nem adtak vizet az embereknek, tömegével lettek rosszul a budaörsi koncerten

A kiérkező mentők nyitottak slagokat, hogy az emberek ihassanak.

Rosszul lettek az emberek a Budaörsi Repülőtérre szervezett koncerten

Többen is rosszul lettek a Budaörsi Repülőtérre szervezett Boris Brejcha-koncerten. Az incidens után az esemény Facebook-oldalát ellepték a felháborodott kommentek.

A 24.hu azt írta, több olvasójuk is negatív tapasztalatokról számolt be: a Supernova Techno által a budaörsi reptérre szervezett eseményen a helyszínen 1999 forintba került egy-egy palack félliteres víz.

Hiába vették meg a jegyet előre, mégis másfél órát voltak kénytelenek sorban állni a tűző napon, hogy bejuthassanak. Ezek után újabb hosszú várakozás következett, mire egyáltalán vizet tudtak vásárolni.

Nem jutottak vízhez, mentők érkeztek a helyszínre

Arról számoltak be, hogy többen próbáltak segítséget kérni, végül

a helyszínre érkező mentők nyitották meg a slagokat, hogy azokból adjanak inni az embereknek.

Többen is panaszkodtak a pultoknál zajló „kiszolgálásra”, mások pedig a biztonsági szolgálat embereivel kapcsolatban fogalmaztak meg kritikákat. Úgy tudni, a koncertről rengetegen hazamentek.

A rendezvényre közel 24 ezer ember jelezte részvételi szándékát. Emlékeztettek, Boris Brejcha 2023-ban az Arénát töltötte meg, akkor szintén a Szupernova Techno volt a szervező, de hasonló problémákat nem tapasztaltak.

„Legalább annyi jóérzés szorult volna beléjük, hogy amíg az ember órákat állt sorba a bejutáshoz,

valami vizet osztogathattak volna”

– írta egy hozzászóló.

„Botrányos az egész szervezés!!! 1 órája állunk a pultnál és még semmit nem haladtunk előre…🤬 konkrétan az egész egy nagy lehúzás…”

– olvasható egy másik hozzászólásban.

„Az árakat majd a GVH kivizsgálja. A botrányos kiszolgálást, az ivóvíz hiányát és azt a tényt, hogy a VIP-jegyeimért SEMMIT sem kaptam pedig a Fogyasztóvédelem”

– írták még.

„Nem lehetett bevinni még egy üveg vizet sem, de a tűző napon, 36 fokban másfél órát kellett sorban állni egy 0,5 literes vízért, amit 2000 Ft-ért adtatok.

Gratulálok! Tapsoljátok meg magatokat”

– írták az esemény Facebook-oldalán.

A rendezvényre egyébként 14 ezer forinttól egészen 60 ezer forintig értékesítették (csak) a jegyeket a szervezők.

(Címlapkép: Supernova Techno/Facebook)

Valódi Hírek