Megtörtént a szülők rémálma: Beesett a mély vízbe az 5 éves kisfiú, sokkot kaptak a szülők

Egy szolgálaton kívüli mentő gyors beavatkozására volt szükség, így valósulhatott meg az életmentés Hévízen.

Beleesett egy négygyermekes házaspár 5 éves, úszni nem tudó kisfia egy medencébe Hévízen. A gyermeknek újraélesztésre volt szüksége, amely egy szolgálaton kívüli keszthelyi mentőtiszt segítségével valósulhatott meg.

Az édesapa azonnal a fia segítségére sietett, azonban a gyermek már nem lélegzett. A mentés Zombory József, az Országos Mentőszolgálat tisztje, valamint a fürdő dolgozóinak közreműködése révén hamar megvalósulhatott, ugyanis a lehető legrövidebb időn belül megkezdték az újraélesztést, amely végül sikerrel járt.

Az Országos Mentőszolgálat írását a Hévízen történt életmentés kapcsán változtatás nélkül idézzük alább:

❗️EGY KISFIÚ ÉLETÉÉRT KÜZDÖTT BAJTÁRSUNK EGY ZALA VÁRMEGYEI FÜRDŐBEN❗️

Szolgálaton kívül, egészségügyi helyszínbiztosítóként dolgozott Zombory József keszthelyi mentőtiszt bajtársunk egy Hévízen, amikor egy ott pihenő házaspár minden szülő legrosszabb rémálmát élte át fürdőzés közben. A négygyermekes pár 5 év körüli kisfia játék közben beesett a medencébe, azonban úszni még nem tudott.

A rémült édesapa a vízimentő segítségével azonnal a gyermek segítségére sietett, kimentették a kisfiút, aki már nem lélegzett. Zombory bajtárs is a gyermekhez rohant és megkezdte az újraélesztést, miközben a mentők értesítésére instruálta a jelenlévőket és koordinálta a fürdő dolgozóit, akik végig segédkeztek az életmentésben. Az időben érkezett segítség végül rövid időn belül sikerre vezetett és a kisfiú légzése visszatért. 🚑❤️🇭🇺

(Országos Mentőszolgálat/Facebook)

Valódi Hírek