Sokkoló bűncselekmény: Megölte saját apját egy férfi Ajakon, azonnal lépett a rendőrség

Halálra verte apját az ajaki férfi.

Letartóztatták az ajaki férfit, aki halálra verte a saját apját

Halálra verte apját egy 28 éves férfi csütörtökön Ajakon – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

A Nyíregyházi Törvényszék később közölte:

az elkövetőt letartóztatták.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a férfi telefonon maga hívta a rendőrséget, hogy megölte az édesapját. A családi házba kiérkező rendőröknek és mentőknek megmutatta, hol fekszik az apja, akinek már csak a halála beálltát tudták megállapítani – közölték.

A közlemény szerint apa és fia között gyakran volt konfliktus, ezúttal is egy veszekedés vezetett tettlegességhez: a fiú több, nagy erejű ütést mért 56 éves apjára, aki

belehalt sérüléseibe.

A rendőrök a férfit előállították, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták és őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatását.

A Nyíregyházi Törvényszék az MTI-hez péntek délután eljuttatott közleményében tudatta, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság letartóztatta a férfit.

Az elkövető az enyhébb kényszerintézkedésért fellebbezett

Szim-Resán Dalma, a törvényszék sajtószóvivője azt írta: a gyanúsított az ittas állapotban lévő édesapját egy nyolcvan centiméter hosszúságú széklábbal ütötte többször fejen csütörtök este, olyan súlyos sérüléseket okozva, hogy az apa a helyszínen meghalt.

A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője enyhébb kényszerintézkedésért fellebbezett – írták.

(police.hu nyomán)

(Címlapkép: illusztráció)

Valódi Hírek