Nem találod ki, melyik vidéki magyar városban nyitott luxusszállodát a Hilton! (+fotók)

Megnyílt Magyarország első vidéki Hilton szállodája, mégpedig Debrecen városában.

Megnyílt Magyarország első vidéki Hilton szállodája. A Hilton Garden Inn Debrecen City Centre a történelmi városközpontban, a Református Nagytemplom és a Református Kollégium szomszédságában várja csütörtöktől a vendégeit.

Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere az ünnepélyes szalagátvágáskor azt mondta, a város az elmúlt évek gazdasági eredményei alapján felhívta magára a Hilton döntéshozóinak figyelmét is. A polgármester többek között arról is beszélt, hogy a turisztikai piac az idei évben robbant igazán. Az első negyedévben a vendégéjszakák száma 23 százalékkal, a vendégeké pedig 17 százalékkal emelkedett az előző év első negyedévéhez képest – ismertette.

Suhajda-Molnár Anikó, a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója a szállodaavatón azt mondta, minden révbeért turisztikai beruházás hozzájárul a turizmus erősítéséhez. Mint fogalmazott, az év első felében Debrecen 100 ezer vendéget fogadott, akik 288 ezer vendégéjszakát töltöttek el a városban.

Malgorzata Morek, a Hilton kelet-európai fejlesztési igazgatója üdvözölte a debrecenieket a Hilton-családban. Kiemelte, hogy a debreceni már több mint az ezredik Hilton-hotel a világon. László György, a beruházó tetrecen Kft. ügyvezetője azt mondta, a hotel nemcsak elhelyezkedésében és impozáns megjelenése miatt tűnik ki, hanem a legmodernebb fenntarthatósági előírásoknak megfelelően épült, és elnyerte az amerikai szabványoknak megfelelő LEED Gold minősítést is.

Mint elhangzott, a szálloda 101 szobával, all day dining étteremmel és sky-bárral várja vendégeit. A hotel fitneszteremmel, tárgyalóval, mélygarázzsal és gyereksarokkal is rendelkezik – részletezték az MTI-n megjelent közleményben.

A szállodának már közösségi oldala is van.

Alább idézzük a Hilton Garden Inn Debrecen City Centre friss posztját

„🎉 Megnyitott a Hilton Garden Inn Debrecen City Center! 🎉

Ma ünnepélyes szalagátvágással hivatalosan is megnyitottuk kapuinkat, és örömmel fogadtuk az első vendégeinket!

Várunk mindenkit szeretettel a Református Nagytemplom közvetlen szomszédságában található új otthonunkban, ahol kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal és kényelmes szobákkal várjuk vendégeinket.

Ne hagyjátok ki a lenyűgöző kilátást a 7. emeleten található D-Skybarunkból, ahol ma este Feke Soma, nemzetközi versenyeket megjárt bartender keveri az italokat! 🍸

🎉 Hilton Garden Inn Debrecen City Center is Now Open! 🎉

Today we officially opened our doors with a ceremonial ribbon-cutting and welcomed our first guests!

We invite everyone to visit our new home located right next to the Reformed Big Church, where we offer high-quality services and comfortable rooms.

Don’t miss the stunning views from our D-Skybar on the 7th floor, where Soma Feke, internationally acclaimed bartender will mix the cocktails! 🍸”

(Hilton Garden Inn Debrecen City Center {Darabos utca 3-7., Debrecen}/Facebook)

(Kiemelt képünk forrása a Hilton Garden Inn Debrecen City Center Facebook-oldala)

Valódi Hírek