Megdöbbentő üzenetet kapott a szolnoki kalandparkban felrúgott kisfiú a bántalmazójától

Agócs Tibor a szolnoki kalandparkban rúgott fel egy kisfiút.

Egy hete érkezett a hír, miszerint gyanúsítottként hallgatta ki a hatóság azt a karateedzőt, aki pár hete bántalmazott egy rá bízott kisfiút a szolnoki kalandparkban. Az értesülések szerint kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt kellett asztalhoz ülnie Agócs Tibornak a hatóság embereivel. Az edző mellesleg nemrég tért vissza külföldi nyaralásából.

Többek között a szomszédai is nyilatkoztak az eset kapcsán.

„A családjával sem mindig túl kedves. Sokszor halljuk, hogy otthon ordibál. Ilyen ember ő”

– fogalmazott az egyikük, egy másik pedig saját bevallása szerint ledöbbent a történtek miatt. Mint mondta, normális embernek ismerte őt.

Kapcsolódó: Újabb fordulat a kisfiút felrúgó szolnoki szörnyeteg ügyében: Megszólaltak a gyermekbántalmazó rém szomszédai

A kisfiú édesanyja többször hangsúlyozta, szeretné, hogy az edző személyesen bocsánatot kérjen a gyermektől. Agócs a jelek szerint azonban erre nem készül.

„Amióta hazajöttünk, üldöz a média és nem kíméli a családomat sem. Nehéz most elszakadnom, hogy bocsánatot kérjek személyesen. Tisztelettel kérlek, ne vedd sértésnek és ne hidd, hogy így marad! Feltétlen jelentkezem, ahogy nyugvópontra jut az életem. Bocsáss meg, kérlek!”

– idézte a Blikk a férfi Tóthné Nagy Juditnak szóló üzenetét.

„Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnálom, amit tettem. Személyesen is el szeretném mondani ezt Neked! Sajnálom, hogy nem taníthatlak karatézni. Mindent elrontottam”

– üzente Agócs Tibor a kisfiúnak.

Megszólalt a bántalmazott kisfiú édesanyja

„Meglepődtem, hiszen azt gondoltam, az ő érdeke is az, hogy minél előbb megtörténjen. Engem nem érdekel, hogy rászálltak, mi is nagyon nehéz időszakon megyünk keresztül”

– fogalmazott a lapnak. Ismét hangsúlyozta, szeretné, hogy a férfi személyesen bocsánatot kérjek a gyermektől.

Valódi Hírek