Mi történt? Több mint két órán át rostokolt a MÁV tekergője, forrongtak az utasok

A MÁV tájékoztatása szerint a Szabolcsi Tekergő Expressz vonattal akadt probléma.

Meghibásodott a MÁV Szabolcsi Tekergő Expressz fantázianevű járata, amely több mint két órás késéssel indult tovább Székesfehérvárra. A hazai vasúttársaság a közösségi oldalán tájékoztatta az utasokat arról, hogy pontosan hogy juthatnak el csütörtökön a Balaton környékére.

Idézzük a MÁV információs szolgálatának bejegyzését, amelyben a Szabolcsi Tekergő meghibásodásáról is szó esik:

„✂📏 A korábban meghibásodott Szabolcsi Tekergő Expressz (Ex 16907) közel 140 perces késéssel indult tovább, ezért csak Székesfehérvárig közlekedik.

✂📏 A Zánka-Erzsébettábortól 13:14-kor Záhonyba induló Szabolcsi Tekergő Expressz (Ex 16906) a szerelvényforduló miatt csak Székesfehérvártól közlekedik.

▶ Utasai a Tapolcáról 12:47-kor Balatonfüredre induló személyvonattal (19785) utazhatnak Balatonfüredig, mely ezért Zánka-Erzsébettábor megállóhelyen is megáll.

▶ Balatonfüredtől Székesfehérvárig a Balatonfüredről 14:23-kor a Déli pályaudvarra induló Vízipók sebesvonattal (1973) utazhatnak.

▶ A vonatok közötti átszállás biztosított lesz,

ezért a Szabolcsi Tekergő Expressz előreláthatólag 30-40 perces késéssel fog közlekedni.


⏰ Csütörtökön a Záhonyból 4:45-kor Zánka-Erzsébettáborba elindult Szabolcsi Tekergő Expressz (Ex 16907) járműhiba miatt várhatóan jelentős késéssel közlekedik Tárnoktól.

▶ Utasai a Balatonfüredre tartó Katica InterRégió (IR 19734) vonattal utazhatnak tovább.”

(MÁVINFORM/Facebook)

Kapcsolódó:

Döntöttek Lázár Jánosék: Januárban megszűnik a Volánbusz

Valódi Hírek