Gázolt a vonat Zalában – figyelmeztette a MÁV az utazókat

Zala vármegyében történt a vasúti baleset, a MÁV tájékoztatta az utazókat.

Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között. A Celldömölk–Ukk–Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – tájékoztatott a MÁVINFORM kedd reggel a közösségi oldalán.

Bejegyzésüket változtatás nélkül idéztük

„🚌A Zalaegerszegről Celldömölkre 4:25-kor elindult vonat (9519) elgázolt egy embert Zalaszentivánnál.

A helyszínelés ideje alatt szünetel a forgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, emiatt 5:30-tól pótlóbusz szállítja az utasokat.

Várhatóan délelőttig hosszabb eljutási időre lehet számítani a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon, valamint a Göcsej InterCityk esetében.

ℹForgalmi változás:

– A Fiume, illetve Koper felől érkező Retró Istria Expressz (1247) Zalaegerszegtől későbbi Göcsej InterCityvel összekapcsolva közlekedik, várhatóan 10:59-re érkezik a Déli pályaudvarra a Zalaszentivánnál történt baleset miatt.”

Legfrissebb Facebook-posztjuk szerint a Zalaszentivánról 5:55-kor Pécsre induló Pannónia InterRégió (8900) várhatóan 60-70 perces késéssel közlekedik a Zalaszentivánnál történt baleset miatt.

FRISSÍTÉS

A MÁV tájékoztatása szerint befejezték a baleseti helyszínelést Zalaszentivánnál, így ismét korlátozás nélkül közlekedhetnek a vonatok Zalaegerszeg és Zalaszentiván között.

A menetrend fokozatosan, délelőtt állhat helyre

– ismertették.

(MÁVINFORM/Facebook)

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek