Befutott a súlyos levél az OLAF-hoz: Most került pácba a botrányhős magyar politikus

A kazári polgármester keze saját maga felé húzott, a Magyar Államkincstár már vizsgálódik, az OLAF a következő a sorban.

A kazári polgármester EU-s pénzből újíttatta fel a házát, ám Hadházy Ákos független parlamenti képviselő kiállítást nem, csak külföldi vendégmunkásokat talált benne.

Sok az „érdekes” beruházás a kazári polgármester településén, az OLAF is kapott bejelentést róla

Bár Kazár egy mindössze 1637 főt számláló település Nógrád megyében, egyre több EU-s forráshoz jutnak. A támogatások felhasználásával azonban akad egy „kis bökkenő”.

Kazár polgármester

Kazár polgármestere balra a második a képen.

Hadházy Ákos Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Végül a Magyar Államkincstár vizsgálja a kazári polgármester családjának »palóc mesterségeket bemutató házát«, amiben ottjártamkor palóc mesterségek helyett külföldi vendégmunkásokat találtam. A két szomszédos, szintén EU-s pénzből felújított házban pedig annyit sem.

Az elkövető a »Palócföldi Családok Egyesülete« volt, ami – mit ad Isten – a polgármester családtagjaiból állt.

Az ügyet az OLAF-nak is jelentettem . Ők maguk – mivel »csak« kb 50 milliós csalás gyanújáról van szó, nem indítottak vizsgálatot. Viszont az egyértelmű gyanú miatt az ügyet átküldték a NAV OLAF koordinációs irodájának és jelezték, hogy nyomon fogják követni az ügy vizsgálatát.

A NAV végül a MÁK-nak küldte meg a bejelentést, akik gondolom a »szokott elánnal« fogják a fideszes huncutságot vizsgálni, de legalább az OLAF szeme rajta lesz az ügyön.

Persze Kazáron az igazi nagy buli nem ez volt, hanem a 630 milliós (!) 12 fős mini bölcsőde. Úgy tűnik, az sem merül feledésben, annak az ügy ek az állásáról később fogok beszámolni.

A »Palócföldi Családoknak« három felújított házat hozó csalás részletei >>ITT<<.”

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek