Áll a bál: Verekedésig fajult a vita Puzsér Róbert és a fideszes propagandista között

Ábrahám Róbert megütötte Puzsér Róbertet.

Puzsér Róbert feljelentést tett a rendőrségen

Az ismert publicista, Puzsér Róbert feljelentést tett a rendőrségen, miután a Pesti Srácok nevű médiaterméknél dolgozó Ábrahám Róbert tettlegesen bántalmazta. Az incidens előzménye, hogy Puzsér Róbert pénteken a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyet a Telex megkeresésére „szatirikus gúnyirat”-nak nevezett. Bejegyzésében Rostás Tiborként nevezte meg Ábrahámot.

Puzsér elmondta: Ábrahám havi rendszerességgel közöl róla rágalmazó cikkeket

„Én pedig most visszaszóltam egy szatirikus gúnyirat formájában, amit mindenki értett, csak ő nem. Nyilvánvaló, hogy senki nem gondolja rajta kívül, hogy ez komoly lenne”

– nyilatkozta a publicista, hozzátéve, szerinte Ábrahám ezt követően egyik munkahelyéhez, a Spirit FM-hez ment, ahol azt követelte, hogy rúgják ki posztja miatt. Később személyes találkozót is kért, majd a Tűzoltó utcánál összetalálkoztak, ahol

arra kérte, szálljon be a kocsijába (?).

„Természetesen nem szálltam be, ezért sértegetni meg ráncigálni kezdett, azt magyarázta nekem, hogy »a gyerekeim azt olvassák, hogy az apjuk buzi«,

aztán ököllel pofán csapott”

– részletezte Puzsér Róbert, aki elmondta, nem ütött vissza, a történtek után pedig feljelentést tett a rendőrségen. Hozzátette:

azt is mérlegeli, hogy távoltartási végzést kérjen.

(Puzsér Róbert/Facebook)

Ábrahám Róbert közösségi oldalán reagált az incidens után

Az esetről Ábrahám Róbert is beszámolt közösségi oldalán. Többek között azt írta, az esetről Puzsér egyik ismerőse videót is készített.

„Nem fogok részletekbe bonyolódni, mert az előbb értem haza a kihallgatásról, de ma is próbáltam a végletekig türelmes maradni. Ha valaki lemaradt, ma Puzsér, vagy bedrogozva, vagy csak unalmában, úgy gondolta, hogy jó poén lesz viccesen cigányoznia, meg buziznia.

Végül kiderült, hogy nem volt az.

Gyerekeim vannak, feleségem, anyám, akik ugyanúgy olvassák a drogos agymenéseit, ahogy a szektás követői. Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem.

Nem sikerült.

Kiprovokálta”

– magyarázta Ábrahám, aki egyúttal meg is „indokolta” botrányos tettét.

(Ábrahám Róbert/Facebook)

NYF-kommentár: Puzsér Róbertnek jóformán egyetlen kijelentésével sem értünk egyet az elmúlt évekből, de azt mélyen elítéljük, hogy egy megafonos propagandista fizikailag bántalmazta őt. Hová tartunk?

Valódi Hírek