Itt a bizonyíték: Hazudott Magyar Péter, ismerik egymást a nővel, aki kényszerítéssel vádolja

Bemutatjuk a cáfolhatatlan bizonyítékokat.

A Magyar Péter propagandistájává szegődött Telex-444-HVG univerzum nem csak a töménytelen mennyiségű promócikkel, de adott esetben a kínos ügyek elhallgatásával is igyekszik egyengetni a jobboldali populista influenszer-politikus karrierjét.

Ennek egyik legszembeötlőbb példája, hogy a magukat „független-objektívnek” lódító portálok második napja nem hajlandóak beszámolni az Ádám Laura által kirobbantott botrányról: mint megírtuk, a Magyar Péterrel tavaly szeptemberben egy társkeresőn megismerkedett 35 éves nő szexuális kényszerítéssel, szeméremsértéssel és egyéb gusztustalan dolgokkal vádolja a politikust.

Kitálalt az áldozat Magyar Péter viselkedéséről

Ádám Laura kamerák előtt és egy hosszabb Facebook-posztban is felidézte a tavaly szeptember-októberben történteket. Ez alapján a nő 2023 szeptemberében ismerkedett meg a Tinderen Magyar Péterrel, majd két és fél hétnyi levelezés után október közepén mindketten elérkezettnek látták az időt a személyes találkozóra. Laura csak egy kávéra gondolt, Magyar azonban meggyőzte őt, hogy egy egész hétvégét töltsenek együtt a Zemplénben.

Így is történt, Magyar azonban a nő elmondása szerint egyre fenyegetőbbé és agresszívabbá vált a hotelszobában.

„Rám feküdt, és mondta, hogy akkor most! Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról”

– idézte fel a történteket Laura. Magyar mindenáron le akart feküdni a nővel, és nehezen fogadta el a visszautasítást. Laura elmesélte az esetet, amikor is Magyar

lehúzta a cipzárját, a nadrágját és elővette a pén.iszét.

Laura elmondta azt is, hogy a találkozó során Magyar meztelen fotókat mutatott neki saját magáról és az előző barátnőiről. A nő szerint Magyar nagyon másnak mutatja magát, mint aki valójában, és ezt az emberek nem látják.

A riportban elhangzott az is, hogy miután világossá vált Magyar számára, hogy Laura nem akar vele lefeküdni, a férfi kijelentette, hogy neki akkor is könnyítenie kell magán. Így Magyar Péter végül a nő előtt kezdte el kielégíteni magát.

A videót az áldozat teljes vallomásáról >>EBBEN A CIKKÜNKBEN<< láthatod, csakúgy, mint a nő egy nappal későbbi Facebook-posztját, amelyben már a videó megjelenése után őt ért támadásokra és fenyegetésekre reagál, valamint további részleteket árul el az őt ért traumáról.

A teljes elhallgatást választotta a magyarista média

A Telex-444-HVG univerzum annak ellenére fojtotta totális némaságba az ügyet, hogy azzal kapcsolatban szerdán este maga Magyar Péter is megszólalt a közösségi oldalán. Pedig ugyanezek a „komoly” portálok korábban arról is bréking hírben számoltak be, ha Magyar Péter lángost evett valahol vagy valaki magasabb licitösszeget ajánlott a napszemüvegéért.

A populista influenszer-politikus a reakciójában a már szokásosnak nevezhető eszközöket alkalmazta, amelyek a kocsmai verekedés és telefonrablás ügyében is beváltak számára: tagadás, rogánozás, mártírkodás, perrel fenyegetőzés.

Magyar azt állítja, hogy szerinte Rogánék most „megfizettek egy hölgyet”, hogy az járassa őt le, és szerinte semmi nem igaz az egészből.

Leleplezzük Magyar hazugságát

Csakhogy némi nyomozás után olyan bizonyítékra bukkantunk, amely cáfolja Magyar verzióját, és feketén-fehéren bizonyítja, hogy Magyar kapcsolatban állt Ádám Laurával, ismerte őt, és udvarolt neki.

Ádám Laura közlése szerint 2023. szeptember végétől kezdtek el levelezni Magyarral, majd végül az október 14-15-ei hétvégét töltötték együtt.

Elkezdtük ezért átnézni Ádám Laura Facebook-profilját, és az egyik, 2023. október 9-én feltöltött profilfotóján kiszúrtuk, hogy a képet „imádom” (tehát piros szívecske, ❤️) hangulatjellel látta el Magyar Péter, méghozzá a valódi, a mostanra már 350 ezer követővel rendelkező eredeti profiljával.

Mutatjuk, de bárki két kattintással önmaga le is tudja ellenőrizni >>IDE KATTINTVA<<, hogy valóban ott van az eredeti Magyar Péter szívecskéje Ádám Laura tavaly októberi profilfotója alatt.


.

Magyar Péter szívecskéje ott van Ádám Laura profilfotóján

Ha valakinek ez sem lenne elég, Ádám Laura egy másik, 2023. október 12-i vicces posztján szintén megtaláltuk Magyar Péter reakcióját.

A képen egy poloska látható egy tévéző nő mellett, a felirat: „MIKOR NINCS KIVEL FILMEZNI”. Magyar Péter ezt egy nevető szmájlival díjazta még tavaly októberben.


.

Szóval, khmm. Mi tényleg látjuk, hogy az elvakult tiszások bemondásra elhiszik, hogy a bálványuk Rogán Antal miatt ment el egy tinidiszkóba, Rogán Antal itatta őt pocsolyarészegre, Rogán Antal miatt csúszott-mászott 18 éves lányok combjai között, Rogán Antal miatt vert pofon egy férfit és dobta be a telefonját a Dunába.

De könyörgünk: ugye nincs az az Isten, hogy azt is bevegye bárki, hogy Rogán Antal nyomott Magyar Péter helyett szívecskét Ádám Laura profilképére?

Utószó

Még egy kellemetlen mellékszálra ki kell térnünk. Hargitai Miklós egykori újságíró, a mostanra sajnos gittegyletté vált MÚOSZ egykori elnöke, jelenlegi póttagja Magyar Péter önkéntes prókátorává szegődött, és Ádám Laura trauma-beszámolójának különböző továbbosztásai alá elkezdte megszállottan bekommentelni, hogy a nő csak egy rogánista trollprofil.

.

Hát nem, Miki! Ádám Laura egy hús-vér személy, ismerem, beszéltem is vele. Amit műveltél, a legutolsó görénység, egy áldozat traumájának negligálása azzal, hogy még az emberi mivoltát is megkérdőjelezed, amiért a neked szimpatikus politikusról állít kellemetlen dolgokat. Pontosan ez az a viselkedés, ami miatt bántalmazást szenvedő nők nem mernek előjönni a traumáik történetével: mert tudják, hogy a kiröhögést, becsmérlést, megkérdőjelezést fogják kapni válaszul.

Mérő Vera hányingerkeltő viselkedésére már ki sem térek az ügyben, majd az áldozat reagál rá valamit, feltéve ha lesz lelkiereje ezekben a napokban két sírógörcs között, amikor 48 órája ötpercenként kapja a gyalázkodó, fenyegető üzeneteket az agresszív, szektás Magyar-rajongóktól.

Miki, ha maradt benned minimális emberi tisztesség, akkor legalább Laurától, az általad rogánista kamuprofilnak hazudott nőtől és áldozattól bocsánatot kérsz, és etikai kérdésekben a következő 10 évben nem nyitod ki a szádat.

Valódi Hírek