Elgázoltak egy kerékpárost az Árpád hídon

Gázolás történt Budapesten, a baleset helyszíne az Árpád híd.

Gázolás történt szerda reggel az Árpád hídon. A 24.hu úgy tudja, az 50 év körüli kerékpáros eszméleténél volt, amikor a mentők a baleset helyszínéről a kórházba szállították. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a hírportált arról tájékoztatta, hogy a Népfürdő utcai feljáró Árpád híd útkereszteződésben történt a baleset, a Pestről Budára tartó oldalon.

Az Országos Mentőszolgálattól Udvardi-Lakos Luca nyilatkozott. A mentők kommunikációs munkatársa közölte, egy súlyos sérültet szállítottak a kórházba.

A múlt héten baleset történt az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán

Mint már ismert, szerdán késő este több gépkocsi is összeütközött Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán. A balesetben hárman életüket veszítették.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője sajtótájékoztatóján megosztotta, hogy a múlt heti balesetet okozó férfi nem sokkal a tragédia előtt a III. kerületi Tavasz utcában beült egy taxiba. Annak vezetője, egy nő a kocsi mellett dohányzott. Rövid dulakodás után a férfi elhajtott, az Árpád híd felé vette az irányt, ahol a forgalommal szemben vezetett.

Először egy Hyundai-jal ütközött, a balesetben anyagi kár keletkezett, ám senki sem sérült meg. Ezt követte a három áldozattal járó baleset, maga a taxit vezető 43 éves férfi is életét veszítette. Mint kiderült, aznap reggel már volt dolga a rendőrségen. Kábítószergyanús anyagot találtak nála, elő is állították, a gyorstesztje pozitív volt.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Kapcsolódó:

Nagyon súlyos dolog derült ki a halálos balesetet okozó Árpád hídi ámokfutóról

Valódi Hírek