Gyalázat! Cseh Katalin bugyijáról csinált videót a Pesti Srácok propagandistája

Itt az újabb mélypont.

A Media1.hu médiapiaci portál számolt be róla elsőként, hogy az eddigieknél is undorítóbb, ízléstelenebb lejárató videót tett közzé a Megafon és a Pesti Srácok propagandistája, Trombitás Kristóf.

Trombitás az ominózus videóban azon örömködik, hogy kiesett az Európai Parlamentből a Momentum, azonban itt nem áll meg, és Cseh Katalint, a Momentum leköszönő EP-képviselőjét emberi, női mivoltában is megalázó szöveget és képeket tett közzé.

Trombitás arról magyaráz, hogy a Momentum számára kedvezőtlen választási eredmény annak ellenére következett be, hogy Cseh Katalin a választási siker érdekében állítása szerint még „muffot is villantott”, illetve Sharon Stone-t játszott.

A videóban ezután egy asztalnál ülő nő lábait mutatják, melyek közé egy kis időre ráközelít a kamera, azt a hatást keltve, mintha a Momentum politikusát látnánk, aki szándékosan „villantott” volna. Trombitás ezután bevágta Sharon Stone ikonikus jelenetét az Elemi ösztön című filmből, majd közölte:

„Sharon Stone-nak jobban állt a történet, meg hát ízlés kérdése is”.

.

Emlékezetes, hogy néhány éve a Pesti Srácok egyik másik propagandistája, bizonyos Pilhál Tamás olyan fotót tett közzé az akkor 18 éves Nagy Blankáról, amelyen a kép készítője befotózott a diáklány combjai közé a DK egyik rendezvényén.

Pilhál egyébként Trombitáshoz kísértetiesen hasonló szöveggel tette közzé a fotót, azt írta:

„TRÁGÁRKA VILLANT.
A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban.”

Az ügy vége az lett, hogy a DK kitiltotta minden redezvényéről a Pesti Srácokat, Pilhál pedig végül bocsánatkérésre kényszerült és le kellett vennie a fotót az oldaláról.

FRISSÍTÉS:

FRISS: Kiakadt Cseh Katalin, a róla készült undorító videók törlését várja a megafonosoktól

.

Valódi Hírek