Hazatért a horrorsérülést szenvedett Varga Barnabás: Üzent az érte aggódóknak a műtétre kényszerült focista

A repülőtérről üzent a horrorsérülést szenvedett focista, Varga Barnabás.

Már Budapesten van a vasárnap este, a skótok elleni meccsen horrorsérülést szenvedett Varga Barnabás. A csatárnak most pár hétig pihennie kell, utána óvatosan újrakezdheti az edzéseket – írta meg a fradi.hu.

Megszólalt a súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabás focista

„Visszanéztem már az esetet, nem vagyok ijedős típus”

– mondta a csatár.

A Ferencvárosi Torna Club a repülőtéren várta szerdán a hazatérő sérült sportolóját. Varga, a Ferencváros támadója még vasárnap este szenvedett agyrázkódást és arccsonttörést, amikor ütközött a skót válogatott kapusával a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Az eset után a csatár mozdulatlanul terült el a földön, a pályáról hordággyal vitték le, majd másnap meg is műtötték a stuttgarti kórházban.

„Köszönöm a rengeteg támogató üzenetet. Jó újra itthon lenni.

Most pár hét pihenő következik. Utána a felgyógyulásomra koncentrálok. Visszanéztem már az esetet, nem vagyok ijedős típus”

– mondta az Eb-n Svájc ellen gólt szerző támadó.

Mi történt Stuttgartban?

Mint már ismert, a magyar válogatott a hétvégén Stuttgartban a 101. percben szerzett góllal 1–0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. A magyar labdarúgó-válogatott középcsatárának, Varga Barnabásnak a mérkőzés során eltört az arccsontja.

„Zavaros helyzet volt az ütközés, a videóbíró vizsgálta az esetet. Úgy tűnt, nincs eszméleténél, nagyon aggódtunk érte, mert az orvosok rendkívül lassan indultak a pályára. Mintha nem lettek volna tisztában a sérülés veszélyével és súlyosságával.

Eltört az arccsontja”

– idézte fel a meccset követő sajtótájékoztatón az esetet Marco Rossi szövetségi kapitány, aki szeme alá mutatva jelezte, hol szenvedte el a sérülést a Ferencváros futballistája.

(Ferencvárosi Torna Club / Facebook)

Valódi Hírek