FRISS: Magyar Péter tisztába tette a fosos nadrág kérdését Bede Zsolt oldalán

Ezt nem láttuk jönni.

Beszámoltunk róla, hogy az Ötkert nevű belvárosi helyen balhézott Magyar Péter csütörtökről péntekre virradó hajnalban.

Magyar több vendégbe is belekötött, fiatal lányokat zaklatott kéretlen ajánlatokkal. Emiatt több nő férfipartnere is számonkérte Magyar Péter viselkedését, aki ezek után belekötött azokba is, akik az incidenst megpróbálták a telefonjukkal rögzíteni.

Magyar Péter az egyik férfit két alkalommal tenyérrel arcon ütötte, kicsavarta a kezéből a telefonját, ezt követően a biztonsági szolgálat emberei vezették ki Magyart a szórakozóhelyről. A politikus a sértett telefonját a Dunába dobta. Az ügyben rendőrségi eljárás indult garázdaság miatt.

Az eset óta képek keringenek az interneten arról, hogy Magyar esetleg vizelet- vagy székletfoltos nadrággal hagyta el a helyszínt, miután ittasan kidobták a bárból.

Ilyen képekből többet is megosztott az oldalán a fideszes véleményvezér, Bede Zsolt. Például ezeket:

.

.

.

Arra azonban kevesen számítottak, hogy személyesen Magyar Péter fog megjelenni Bede Zsolt posztja alatt és reagálni a képekre.

Magyar a rogános mém alatt jelent meg, és ezt kommentelte:

„Ez azért jó, mert ebből is kiderül, hogy mindenben hazudtok. Nem mindegy, hogy szarra, vagy árnyékra vetődsz Zsóti🤡”

.

Magyar egy kommentelő kérdésére válaszolva azt is hozzátette, hogy photoshopot sejt a fosos nadrág hátterében:

.

Mi lelkes politikafogyasztók csak hálával tartozhatunk Magyar Péternek, amiért alapjaiban értelmezte újra az államférfiúi kvalitás fogalmát. Mondj még egy magyar politikust, aki részegen kocsmában balhézik, pofonvág egy választópolgárt, majd kommentelőkkel bonyolódik vitába az interneten, hogy fosos volt-e a nadrágja, amikor mindez történt! Na ugye. Vidám hónapok elé nézünk…

Valódi Hírek