Tóth Gabi a könnyeit nyeldesve vallotta be: Elveszítette édesanyját az önző viselkedése miatt

Tóth Gabi a válás során eltávolodott egy közeli családtagjától.

Mint már ismert, a TV2 Titkok Ramónával vendége volt a válása után lábadozó Tóth Gabi. A műsort beharangozó videóból annyi kiderült, hogy a híresség még nem lépett túl teljesen a történteken. Mint azt az énekesnő a videóban mondta, nem akart Krausz Gábornak fájdalmat okozni, amikor közölte vele, hogy véget akar vetni a kapcsolatuknak.

Emlékezetes, hogy a sztárpár tavaly nyáron jelentette be, együtt töltött hosszú évek után véget ért a házasságuk. Az énekesnő rövidesen felvállalta a kapcsolatát a Fricska táncegyüttesből is ismert Papp Máté Bencével, akivel nemrég a Baranya vármegyei Palkonyára látogatott. Tóth Gabit

A hírességet az első pillanatban befogadta új szerelme családja. Tóth nemrég arról nyilatkozott, hogy párja szerettei nyitottan álltak hozzá, és amikor mindenki ellene volt, ők lettek a menedéke.

Minderről >>ITT<< olvashatsz részletesen.

Krausz szerint mellesleg a válás békésen zajlott. Ha nem a reggeli órákban lett volna a tárgyalás, még koccintottak is volna egyet – fogalmazott korábban a sztárséf, aki táncpartnerével, Mikes Annával vigasztalódott a történtek után.

Tóth Gabi titka

A híresség a TV2 műsorában beszélt arról, hogy mit élt át az elmúlt hónapokban. Tóth Gabi a válás során ugyanis eltávolodott az édesanyjától. Az énekesnő reméli, hogy nem veszítette el őt, ám érzi, hogy anyja még nem tudta feldolgozni a történteket.

Valódi Hírek