Undorító módon megalázta a halálos beteg Karsai Dánielt a Megafon propagandistája (+videó)

„Beérett” Orbán Viktorék 14 éves polgárháborús uszítása.

Vérfagyasztó videó terjed az interneten. A TikTok-on fellelhető felvételen a megafonos Szakács István arról beszél, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnök elutasította a halálos beteg Karsai Dániel kérését.

Mint ismert, az ALS-betegséggel diagnosztizált alkotmányjogász azt kérte a köztársasági elnöktől, hogy nyilvánosan nyilatkozzon arról, hogy „elnöki kegyelemben részesíti az embertelen szenvedésnek kitett halálos betegek életvégi döntéseinek végrehajtásában segédkezőket”.

„Karsai Dániel k*pja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira izél. Tehát hogyha annyira olyan állapotban érzi magát,

vegyen be két doboz Xanaxot, oszt viszon’ látásra”

– hangzik el a videóban.

Szakács pénteken „elnézést” kért a videó miatt, azt mondta, kijelentése helytelen volt. A felfoghatatlan esetet azzal próbálta magyarázni, hogy „az élőjébe bejövő baloldaliak fél órán keresztül provokálták”.

„Folyamatosan próbáltak hergelni a témában. És volt egy pont, én is emberből vagyok, amikor nyersen fogalmaztam, de utána ezt az állításomat visszavontam, és ott még az élő adásban még elnézést is kértem érte”

– fogalmazott, majd elismételte: az életről csak Istennek van joga dönteni, majd kijelentette:

ha ő kerülne hasonló helyzetbe, akkor bevenne 2 levél Xanaxot.

További kommentárt nem kívánunk hozzáfűzni az esethez. Rendkívül megdöbbentő és sajnálatos, hogy ilyesmi egyáltalán előfordulhat.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek