Magyar Péter dührohamot kapott élő adásban, kirontott az ATV stúdiójából (+videó)

Szembesítették a hazugságaival, felhúzta magát.

Hétfőn este sokadszorra adta jelét Magyar Péter annak, hogy nem csak ellentmondást nem tűrő, agresszív, nárcisztikus személyiség, de súlyos dühkezelési problémákkal is küzd.

Szürreális jelenetek tanúi lehettek az ATV hétfő esti Egyenes beszéd című adásának nézői. A műsor vendége (immár sokadszor) a Tisza Párt alelnöke, Magyar Péter volt.

Az adásban Rónai Egon műsorvezető szembesítette Magyart azzal a korábban sokat hangoztatott hazugságával, mely szerint nem hívták volna őt az ATV műsoraiba: a valóság, hogy több tucat alkalommal hívták:

  • 42 percet kapott a Heti Naplóban,
  • rengetegszer szerepelt az Egyenes Beszédben,
  • és a listavezetők vitájára is hívták, csak oda nem ment el.

Magyar a szokásos pökhendi robothangján azt ismételgette, hogy szerinte nem hívták, és hogy „mi a kérdés?”, majd kisvártatva felállt és elviharzott a stúdióból.

Reméljük, hogy a szektás Magyar Péter-rajongók szeme is felnyílik ezen képsorokat látva, hogy egy nárcisztikus, ideggyenge, agresszív bohócot istenítettek eddig:

.

Közben reagált a csatorna a történtekre:

„Magyar Péter az elmúlt hetekben többször is nyilvánosan azzal vádolta az ATV-t, hogy nem hívtuk a műsorainkba. Ma az Egyenes beszédben az ezt cáfoló bizonyítékokat tartalmazó dossziét adtuk át a Tisza párt alelnökének. Sajnáljuk, hogy így reagált, ennek ellenére, ahogy eddig, ezentúl is várjuk a műsorainkban”

– közölte az ATV az Indexszel.

Hozzátették, hogy az ATV sms-ekkel, e-mailekkel tudja cáfolni Magyar Péter kijelentéseit, akit folyamatosan meghívtak a televízió szerkesztői különböző műsorokba. A hétfői szereplése előtt egy héttel ugyanígy az Egyenes beszéd vendége volt, előtte egy héttel pedig a Heti Naplónak adott 40 perces interjút, és a nézők kérdéseire is válaszolhatott.

Kapcsolódó cikkünk:

Megszólalt Magyar Péter hisztirohamáról az ismert vallástudós — Nem is tudnánk jobban egyetérteni vele

.

Valódi Hírek