Ezek megőrültek? Elképesztő sztárparádéba bújtatták Lázár kampányrendezvényét az emberei

Lázár János a színpadra is felment Mága Zoltán koncertjén.

Mága Zoltán a nemzeti összetartozás napján adott koncertet Makón: a színpadon Lázár János is megjelent – szúrta ki a blikk.hu.

Lázár János is a színpadra lépett Mága Zoltán koncertjén

„Sem ország-, sem közigazgatási határok, sem külső erők döntései

nem tudják szétválasztani 15 milliós nemzetünket”

– erre a gondolatmenetre fűzte fel Mága Zoltán a makói koncertjét.

A koncertre a Petőfi parkban felállított turulszobor ünnepélyes avatása után került sor. A színpadon a Nemzet Színészei és Kossuth-díjas művészek is felléptek. A jubileumi koncerten a közönség soraiban

jelen volt Lázár János építési és közlekedési miniszter.

A hódmezővásárhelyi–makói térség országgyűlési képviselője beszédében méltatta Mága Zoltán művészi és karitatív tevékenységét. A nemzeti összetartozás napja alkalmából szervezett koncertet a makói emlékünnep megkoronázásának nevezte.

„Sok országban és városban adtam már koncertet, de ez az első alkalom, hogy Makó közönségével találkozhatom. Nagy öröm számomra, hogy ennek a gyönyörű városnak a lakosainak is elhozhatom 50 állomásos misszióm keretében a zene gyógyító és összefogásra ösztönző erejét”

– mondta a Petőfi parkban tartott koncertje kezdetén a Fideszhez közel álló hegedűművész.

Turulszobor és Mága-koncert

A koncertet megelőzően a Petőfi parkban avatták fel a turulszobrot. Farkas Éva Erzsébet fideszes polgármester az emlékünnep díszvendégével, Mága Zoltán hegedűművésszel közösen avatta fel az alkotást.

A koncert kezdetén pedig nem más, mint Lázár János építési és közlekedési miniszter, a hódmezővásárhelyi–makói térség országgyűlési képviselője lépett a színpadra.

Lázár azt mondta, hogy azok, akik 104 évvel ezelőtt a sorsunkról döntöttek, valószínűleg elvesztették a józan eszüket. Elmondása szerint szívük sem volt helyén, mert a nemzet 1920-ban elvesztette az ország kétharmadát, a lakosságának a felét és a magyarok egyharmadát.

A makói koncerten Mága Zoltán mellett fellépett Bangó Margit. A Nemzet Színészei közül Molnár Piroska, Csikos Sándor, valamint a színészlegendák közül Esztergályos Cecília, Oszvald Marika és Voith Ági.

Valódi Hírek