Pofaszakasztó videó: Londoni hotelszobája előtt kapták el Rogánt a 444 riporterei

Egy éjszaka 3,5 millió forintért? Belefér!

Kiderült, hogy Rogán Antal és felesége a hétvégén igazán exkluzív módon ünnepeltek, ugyanis London egyik legdrágább szállodájában foglaltak szobát, hogy részt vehessenek a szombati Bajnokok Ligája döntőjén. A 444.hu stábja valahonnan fülest kaphatott és fapados repülővel eredtek az évek óta rejtőzködő életet élő propagandaminiszter nyomába.

A lap úgy tudja, a szombat éjszakát töltötte Londonban Rogán Antal a családjával, ahol a Mandarin Oriental Hyde Park Hotel elnöki lakosztályát vették ki, ami listaáron

8000 fontba (3,5 millió forintba) kerül éjszakánként.

A lap riporterei szombat este és vasárnap délelőtt is elkapták Rogánt a városban. Szombaton egy órával a BL-döntő után próbálták szóra bírni a minisztert a Hotel épülete előtt: akkor azzal rázta le őket, hogy a „békemeneten” még szívesen állt volna a rendelkezésükre, Londonban azonban már nem.

Másnap a Hyde Parkban kapták el Rogánt és feleségét: a miniszter itt a 3,5 millió forintos hotelszobát firtató kérdésre arról magyarázott, hogy elég sok bevallott jövedelme van, amiből ezt megengedheti magának, majd a további kérdéseket elhárítandó azt ígérte a riporternek, hogy a választások után, június 10-én vagy 11-én ad nekik egy interjút a Karmelitában.

A szürreális videót itt nézheted meg:

Kapcsolódó:

Lebukott Rogán Antal: A Békemenet estéjén egy londoni luxusszállodában romantikázott a feleségével (+fotó)

Valódi Hírek