Mi a kín folyik itt? Leszedette a KDNP-s polgármester a Fidesz plakátjait, Menczer Tamás totálisan kikészült

Homokszem került a gépezetbe; Menczer Tamás begurult a KDNP lépésétől.

Menczer Tamás durván nekiment a KDNP-s polgármesternek és a saját párttársának is

Beszámoltunk róla, hogy megelégelte Piliscsaba KDNP-s polgármestere, hogy a kormánypártok a gyermekek közelében is háborús uszítással kampányolnak, és Czuczor Gergely fideszes választókerületi elnökkel közreműködve leszedette a plakátokat egy iskola közeléből. A politikusok kezdeményezték, hogy a plakátokat máshol helyezzék el a közterület-felügyelet munkatársai.

Több sem kellett Menczer Tamásnak, a Fidesz budakeszi országgyűlési képviselőnek – aki nem mellesleg a párt kommunikációs igazgatója is jelenleg –, azonnal nekirontott politikustársainak. Nem is kicsit: gyakorlatilag háborúpártisággal vádolta meg Czuczor Gergelyt és Farkas Csabát, Piliscsaba leköszönő kormánypárti polgármesterét. Ráadásul arra is felszólította őket, „álljanak át” az ellenzéki oldalra, úgy, ahogy Magyar Péter tette.

Két kormánypárti politikus elégelte meg a háborús uszítást

Menczer szerint a kormánypárti „STOP háború!”-plakátok jogszerűen lettek elhelyezve. Hozzátette: szerinte a gyerekekre nem a plakátok, hanem a háború jelent veszélyt.

A Fidesz szócsöve ezután újabb szellemi magaslatokat lépett át. Úgy fogalmazott, Piliscsabán „a helyi baloldali, háborúpárti önkormányzati politikusok támadták meg a plakátot, és a helyi KDNP-s polgármester a fideszes választókerületi elnökkel, Czuczor Gergellyel együtt

összecsinálta magát (sic!),

és teljesítette azt a parancsot, amit a helyi háborúpárti baloldali politikusok kiadtak. Ez szégyen

– őrjöngött.

Ha valaki a háborúpárti baloldali politikusokat akarja kiszolgálni, akkor át kell állni

– jegyezte meg.

Felmerül a kérdés, hogyan fér össze a békepártisággal az uszítás és az agresszió. Mindenesetre jól látszik, Menczer szorgalmasan teljesítette azt a parancsot, amit az ország főmuftija adott neki.

(MTI korrigálva)

Valódi Hírek