DK–MSZP–Párbeszéd: Feljelentést tett Fekete Katalin pesterzsébeti polgármesterjelölt, amiért megrongálták a plakátjait

Fekete Katalin a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd polgármesterjelöltje Pesterzsébeten.

Ismeretlenek megrongálták Fekete Katalin, a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd polgármesterjelöltjének plakátjait Pesterzsébeten. A jelölt a történtek miatt feljelentést tett a rendőrségen – olvasható a Demokratikus Koalíció honlapján.

„Nem fogjuk hagyni, hogy aljas módszerekkel próbálják lejáratni a jelöltjeinket.

Kizárólag Orbán Viktor és pártkatonái a felelősek azért, hogy mára általánossá vált a gyűlöletkeltés a magyar közéletben, ezért pedig távozniuk kell a politikai életből.

Június 9-én szavazzanak Fekete Katalinra és az ellenzék jelöltjeire, hogy Pesterzsébet végre szabad legyen!”

– fogalmaztak a keddi közleményben.

Fekete Katalinról

Március elején írtunk arról, hogy a Demokratikus Koalíció helyi önkormányzati képviselője lesz a DK, az MSZP, a Párbeszéd-ZÖLDEK, a Momentum és az LMP közös polgármesterjelöltje Pesterzsébeten a június 9-i önkormányzati választásokon.

Az ellenzéki pártok emellett közös önkormányzati képviselőjelölteket is indítanak Budapest XX. kerületében – ismertette a DK akkori közleményében.

Pesterzsébet ezzel példát mutat, mert a Fideszt csak egy egységes, erős csapattal, egymás támogatásával lehet legyőzni. A jelöltek mindannyian aláírták Pesterzsébet választási etikai kódexét. Az aláírók a választáson induló valamennyi jelöltet és jelölő szervezetet felkérik a kódex aláírására – részletezték.

Kapcsolódó:

Fekete Katalin az ellenzék közös polgármesterjelöltje Pesterzsébeten (+fotók)

Valódi Hírek