Megrázó részletek érkeztek: A szerdai soroksári kés€lés újabb részleteire derült fény (+videó)

Tragédiába torkollott a vita.

Összeveszett, majd egymásnak esett két férfi szerdán hajnalban egy fuvarozócég telephelyén. A veszekedés közben egyikük kést rántott, és többször meg$zúrta a másikat. A 48 éves ukrán férfi belehalt a sérüléseibe.

Kamionsofőrök közt támadt vita

Megírtuk, hogy dulakodás közben leszúrtak egy férfit a főváros XXIII. kerületében, Soroksáron szerdán hajnalban.

A férfi a helyszínen életét vesztette, az elkövetőt a rendőrök elfogták.

A tájékoztatás szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 1-én 1 óra 5 perckor érkezett bejelentés, amely szerint Budapesten a XXIII. kerületben két férfi összeverekedett, és egyikük vérzik.

Az elsődleges adatok szerint a Nagykőrösi úton található egyik épületben egy 44 éves kazah állampolgárságú férfi szóváltást és dulakodást követően többször megszúrt egy 48 éves ukrán állampolgárságú férfit.

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy a vita egy nemzetközi fuvarozócég soroksári parkolójában történt. A bűnügyi helyszínelők szerdán órákon át dolgoztak a telephelyen. A híradó úgy tudja, hogy az áldozat és az elkövető is kamionsofőrként dolgozott. A tragédia bekövetkezésekor

mindkét férfi a pihenőidejét töltötte

a fuvarozócég Nagykőrösi úton található épületében.

A 48 éves ukrán férfit többször megszúrta a kazah állampolgárságú elkövető.

A mentők gyorsan kiérkeztek, de nem tudták megmenteni a férfi életét

– közölte Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője.

Az elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták. A férfit emberöŁés gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek