Bajba került a Barátok közt sztárja: Németh Kristófot durván összeverték (+videó)

Saját otthonában támadták meg, boxerrel törték be az orrát.

Barátja előtt verték meg a népszerű színészt

Meghökkentő dolgokról vallott a Barátok közt című sorozat népszerű színésze. Németh Kristóf arról beszélt, hogy éppen egy barátjával akartak volna elindulni közösen bérelt lakásukból, amikor váratlanul az egyik szomszédja megjelent, és alaposan ellátta a baját.

„A Klauzál utcában egy szomszédom boxert ragadott, amikor mi ott voltunk albérlők. Épp indultunk, Gergő barátommal, akivel a lakást béreltük. Akkor azt kiáltotta, hogy

többet nem fogsz szerepelni a tévében, te kis szemétláda!”

– mondta a színész.

„Lesújtott a boxerrel, széttört az orrcsontom és az arccsontom.

Nagyon pontos találat volt, még látszik a plasztika nyoma is. Öt és fél centit mozdult el az orrcsont alsó része… elkezdett spriccelni a vér, kihívták a rendőrséget. Ez egy szomszéd volt a bérleményben, aki nem szeretett, és úgy gondolta, így intézi el”

– idézte fel a történteket a színész a Life TV adásában.

Németh Kristóf más furcsa dolgokról is beszélt

Németh Kristóf a közelmúltban a magánéletéről is elárult szokatlan részleteket. Arra a felvetésre, miszerint adódott-e az életében olyan szituáció, amikor azt észlelte volna, hogy párját megpróbálják „becserkészni”, azt mondta, volt még más is.

„Nemcsak olyan volt, hogy valaki ráhajtott a páromra, hanem azt is végignéztem tulajdonképpen, hogy elszereti… De visszagondolva ez teljesen látható volt.

Le voltam fagyva abban a helyzetben”

– vallotta meg a #Bochkor című műsor felvétele során.

„Nekem nyilván nem azzal lenne problémám, aki becserkészi, hanem a saját párommal, akkor a mi kapcsolatunkban nem működik valami”

– magyarázta Németh Kristóf.

Videó:

Valódi Hírek