Ezt meg hogy gondolták? Sötét múltú nő bukkant fel a budapesti fideszes polgármester kampányában

Lambert Krisztina munkája „meghozta gyümölcsét”.

Azt a Lambert Krisztinát indítja a Fidesz képviselőjelöltként, aki pár éve köztisztviselőként gyűjtötte az aláírásokat Rákosmentén – írta meg a magyarnarancs.hu.

A polgármester jelentette be

Horváth Tamás polgármester a Facebookon jelentette be, hogy megvan a Fidesz Rákosmente 4-es számú választókerületének képviselőjelöltje.

„Krisztina Rákosmentiként 22 évig dolgozott Rákosmente Önkormányzatában,

amely időszak alatt megismerte a rákoskeresztúri lakóközösség igényeit, örömeit és problémáit. Jelenleg a Rákosmente Kft. munkatársaként igyekszik szolgálni a Rákosmentiek és benne a Rákoskeresztúriak közösségét, valamint az Adományház vezetőjeként segíti a szükségben lévőket”

– írta a jelöltről.

2018-ban illegálisan segítette a Fideszt

A portál figyelmét egy olvasó hívta fel arra, hogy a 2018-as országgyűlési választási kampányban azon kapták Lambertet, hogy

a hivatalban gyűjti az ajánlásokat Horváth Tamás akkori alpolgármesternek.

A választókerület jelöltje és nyertes országgyűlési képviselője Dunai Mónika volt, így az ajánlások az ő indulását segíthették.

Az index.hu akkor egy hivatali forrásra hivatkozva írta meg, hogy a hivatali ügyfélszolgálat ügyintézője, Lambert Krisztina aláírásokat gyűjtögetve járt fel-alá a hivatali épületekben.

A munkatársak féltek, és nem mertek nemet mondani,

ezért aláírták a papírt, amivel a hivatali ügyintéző a munkaidőben kereste fel őket, számolt be a lap. Azonban felhívta rá a figyelmet: önkormányzati köztisztviselőknek a törvény szerint pártsemlegesen kéne végezniük a munkájukat.

(A kiemelt képen Horváth Tamás látható)

Valódi Hírek