Megszületett az összefogás: Az ellenzéki szövetség és a civilek is V. Naszályi Márta polgármestert támogatja a budai Várnegyedben

Teljes az összefogás a Várban. V. Naszályi Márta indulását támogatja négy ellenzéki párt és a civilek.

Ellenzéki együttműködésről számolt be Facebook-posztban az I. kerület polgármestere, V. Naszályi Márta. A választókerület szövetségben induló ellenzéki pártjai a jelenlegi polgármestert támogatják. A demokratikus ellenzéki pártok egységben indulnak az önkormányzati választáson.

V. Naszályi Márta Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük az alábbiakban:

„Mi, a demokratikus ellenzék pártjai, a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom és a Párbeszéd – ZÖLDEK I. kerületi szervezetei, valamint a Várunk Közéleti Egyesület ezúton tájékoztatjuk az I. kerület polgárait, hogy közösen, szövetségben indulunk a június 9-i önkormányzati választáson.

Választási együttműködésünk célja, hogy megvédjük eddigi eredményeinket. Folytassuk a kerületiekért végzett munkát és megállítsuk a Fidesz budavári dúlását. Látható, hogy a kormánypárt semmit sem tanult és semmit sem felejtett, ők csak a 2019 előtti uram-bátyám viszonyokat hoznák vissza a városvezetésbe.

Most is kizárólag azon munkálkodnak, hogy

a kerületiek pénzét lapátolják fideszes közalapítványokba.

Meggyőződésünk, hogy csak a mi együttműködésünk tud valódi demokratikus képviseletet biztosítani a választáson esélyes koalícióként az itt élő emberek számára.

Ahogy eddig is, a jövőben is minden fontos döntést a kerületi lakókkal közösen hozunk meg.

Arra hívjuk a kerület polgárait, hogy csatlakozzanak a demokratikus oldal közösségéhez, hogy tovább dolgozhassunk együtt egy zöld, prosperáló és szolidáris kerületért a következő 5 évben! Támogassák képviselő-jelöltjeinket és a négy párt koalícióját, melyet Kelet-Közép-Európa egyetlen zöld főpolgármestere, Karácsony Gergely vezet!

Budavár – Szívünkben az első!”

(V. Naszályi Márta polgármester / Facebook)

Valódi Hírek