Újabb ellenzéki párt akadt ki rajta, hogy Magyar Péter csont nélkül felmondta az orosz propagandát

Kezd lehullni az álca.

Beszámoltunk róla, hogy szombaton Ungár Péter egy alapos posztban rakta helyre Magyar Pétert, miután a fél ellenzéki oldal által Messiásként rajongott férfi a Klubrádiónak adott interjújában lényegében Putyin propagandáját mondta fel az orosz-ukrán háborúról, az ukránokat és az USA-t okolva a kialakult helyzetért.

Magyar Péter azt is hamisan állította az interjúban, hogy az ukrán földek jelentős része már különböző nyugat-európai konszerneknél és oligarcháknál van, és egyébként amerikai befolyás alatt.

Erre a Momentum politikusa, Tompos Márton egy videóval válaszolt, világossá téve, hogy Magyar álhírt terjeszett, mivel Ukrajna termőföldjeinek mindössze 10,4 százaléka van külföldi kézben.

Újabb posztjában pedig a momentumos Tompos azt írta Magyarnak:

„Akár naivitásból mondta, akár tényleg így gondolja – szavai egybecsengenek a rogáni narratívával és a szélsőjobbos konteókkal. Ezzel pedig önkéntelenül is Putyinnak, Putyin háborús értelmezésének kedvez, és a nyugati támogatás ellen foglal állást.

Fontos lenne, hogy jobban megismerje a kárpátaljai magyarok és az ukránok szenvedését, valamint a honvédő harcuk tétjét. Ezért szeretném elhívni az április 18-i „Katonaszobrok” c. kiállításra.”


.

Kapcsolódó cikkünk:

Magyar Péter rettenetes dolgokat mondott az orosz-ukrán háborúról, Ungár Péter rakta helyre

.

Valódi Hírek