Elegük van Baranyiból, Gegesy Ferencet indítja az ellenzék a IX. kerületben polgármesternek

Visszahoznák a kerületet 20 éven át vezető polgármestert.

Dr. Gegesy Ferencet kérik fel az ellenzéki képviselők és civilek, hogy induljon el a polgármester-választáson Ferencvárosban – jelentette be Torzsa Sándor MSZP-s önkormányzati képviselő a Facebookon.

Gegesy megerősítette, hogy elfogadja a felkérést, és elindul a júniusi önkormányzati választáson.

Gegesy Ferenc a rendszerváltástól egészen 2010-ig vezette Ferencvárost, hatalmas névnek számít a kerületben.

Torzsa Sándor posztjában ez áll:

Dr. Gegesy Ferencet kérik fel az ellenzéki képviselők és civilek, hogy induljon el a polgármester-választáson Ferencvárosban

A megválasztott ellenzéki képviselők többsége az elmúlt öt évben sikeresen és jól tudott együttdolgozni Ferencvárosért. Már bejelentettük, hogy ez a kilenc képviselő egy csapatként indul újra a 2024-es önkormányzati választáson.

Mi, ellenzéki képviselők 500 nappal ezelőtt kezdeményeztünk tárgyalást Baranyi Krisztinával és ezt további hat alkalommal megismételtük. Baranyi Krisztina egyik megkeresésünkre sem reagált érdemben, majd bejelentette, hogy az ellenzéki képviselők támogatása helyett egy saját magáról elnevezett egyesület színeiben indul a választáson.

Ezért 2024. februárjában aláírásgyűjtésbe kezdtünk, amelyen több mint 1100 ferencvárosi fejezte ki kívánságát: azt szeretnék, hogy jöjjön létre a teljes ellenzéki egység és egyben felhatalmaztak minket, ellenzéki politikusokat, hogy szervezzük ezt meg.

Mi győzelemre készülünk és ehhez pontosan tudjuk, hogy nem egy pártpolitikusra van most szükség, hanem egy olyan pártok felett álló, független szakemberre, akinek nevéhez és múltjához nem fér kétség, aki képes vezetni az ellenzéki oldalt Ferencvárosban és már bizonyított, hogy vele fejlődik Ferencváros.

Ezért az ellenzéki képviselők és 36 civil dr. Gegesy Ferencet kérik fel, hogy induljon el a 2024-es önkormányzati választáson független polgármesterjelöltként. A kilenc ellenzéki képviselő dr. Gegesy Ferenc megválasztása mellett fog kampányolni és egyben arra kérünk mindenkit, hogy június 9-én az önkormányzati választáson szavazzon dr. Gegesy Ferencre!

dr. Gegesy Ferenc polgármesterré választását támogató képviselők:
Árva Péter
Csóti Zsombor
Hidasi Gyula
Jancsó Andrea
Szilágyi Zsolt
Takács Krisztián
Takács Máriusz
Takács Zoltán
Torzsa Sándor


.

Valódi Hírek