Tömegverekedés tört ki Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában

A rendőrség eljárást indított a Westendben történt tömegverekedés miatt.

Tömegverekedés miatt vonult ki a rendőrség a VI. kerületben található Westend bevásárlóközponthoz kedd délután. Úgy tudni, az elkövetők perceken keresztül tettlegesen bántalmazták egymást, amelyet több vásárló is végignézett.

A Metropol információi szerint

egy fiatalokból álló csapat verekedett össze két idegen, szintén kamasz gyerekkel.

Megszólalt egy szemtanú

Azt írták, körülbelül tíz főből álló kamasz csapat szólalkozott össze. Az egyik szemtanú elmondása szerint fiatal lányok is részt vettek a verekedésben, amelynek kiváltó oka az eltérő öltözködési stílus volt.

„Mi épp moziba készültünk a barátommal, amikor láttuk, hogy valamit sokan figyelnek, így odamentünk mi is. Kiderült, hogy egy csomó fiatal, ilyen 16-18 évesek ütnek-vernek két másikat.

Megdöbbentő, de több fiatal lány is volt köztük.

Aztán mondták a szemtanúk, hogy már hívták a rendőrséget. Közben egy férfi megpróbálta szétválasztani a balhézókat. Szerintem ő az egyik üzletben dolgozhatott”

– részletezte az egyik szemtanú.

A rendőrség eljárást indított

A portál megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság is megerősítette a történteket.

„2024. április 9-én, 17 óra 30 perckor érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, hogy egy terézvárosi üzletközpont tetőteraszán több ember összeverekedett. A rendőrök a helyszínről tizenegy embert előállítottak a VI. Kerületi Rendőrkapitányságra. Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, melynek során a VI. kerületi nyomozók

tíz embert hallgattak ki gyanúsítottként”

– közölte a rendőrség.

Valódi Hírek