Megszólalt a rendőrség és a mentőszolgálat a hétfői nyolcas karambolról

Tömegbaleset történt az M7-es autópályán, az esethez két mentőhelikoptert is riasztottak.

Mint írtuk, hétfőn késő délután nyolc gépjármű ütközött össze az M7-es autópályán Balatonboglár térségében.

A Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a baleset az autópálya 141-es kilométerénél történt.

Óvári Timót, az igazgatóság helyettes szóvivője közölte, hogy a műszaki mentést a siófoki hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók bevonásával végezték. A katasztrófavédelem részletezése szerint a műveleti szolgálatuk, valamint mentőhelikopterek is a helyszínre érkeztek.

Megszólalt a mentőszolgálat

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére közölte, hogy a helyszínre több mentőegységet és két mentőhelikoptert is riasztottak. A mentősök végül

két embert szállítottak könnyebb sérülésekkel földi úton kórházba.

Megszólalt a hatóság

A police.hu-n olvasható hétfő esti közleményük szerint

a baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Az érintett útszakaszon a rendőrök a forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére este 8 óra 12 percig korlátozták, a közlekedők immár újra zavartalanul haladhatnak – tájékoztattak.

Baleset a fővárosban

Balesettel indult a kedd reggel Budapesten. Összeütközött két gépkocsi a XV. kerületben, a Szerencs utca és az M3-as kivezetőjének kereszteződésében – áll a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának kora reggeli közleményében.

Mint írták, a balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is megérkeztek. Az érintett kereszteződésben forgalmi akadály alakult ki a karambol miatt – figyelmeztették a közlekedőket.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek