Mi történt? Leállt az OTP

Este nem érdemes az OTP felületén próbálkozni.

Hétfőn este pár órára az OTPdirekt-szolgáltatások bankszámla-lekérdezés funkciói nem lesznek elérhetők – közölte a magyar bank.

A leállás előre tervezett: fejlesztés miatt 2024. április 1-jén 18 órától április 2-án hajnali 1 óráig tart majd a szünet. Ezzel az üzenettel találkoznak azok, akik az OTP internetbankjába lépnének be.

További leállásokra is felhívta a figyelmet az OTP

Ezek szerint április-májusban:

  • fejlesztés miatt 2024. április 21-én 12 órától éjfélig a lakossági hiteligénylésekhez – ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel– kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.
  • 2024. április 27-én 22 órától április 28-án hajnali 1 óráig, és 2024. május 4-én 22 órától május 5-én hajnali 1 óráig szintén tervezett leállással számolhatunk. A lakossági hitelszámla-vezető rendszer, a lakossági hiteligénylésekhez kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Azaz: az ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel intézése nem lesz lehetséges.

Az OTP-nél szünetel az online számlanyitás és szerződés megkötése is a fenti sávokban. Ezenkívül minden olyan digitális jelzésre is várni kell, amely elkészült dokumentumot vagy kivonatot jelenít meg visszakeresés céljából.

Valódi Hírek