Kiakadt az Iványi Gábor elleni leszámolás miatt Hadházy: Bibliai üzenettel üzent Polt Péter bagázsának

Ehhez gyomor kell.

Hadházy bepöccent az Iványi elleni vegzálás miatt

Miért vagytok ilyen kegyetlenek? – ez a kérdés áll Hadházy Ákos független parlamenti képviselő Facebook-posztjában látható fotón, amelyen Iványi Gábor mellett, az ő védelmében állt ki a független képviselő. Ezt a kérdést a Polt Péter vezette ügyészségnek szegezte a képviselő.

A képviselő bejegyzése szerint sokatmondó, hogy éppen nagycsütörtök reggelére rendelték be az ügyészségre gyanúsítotti kihallgatásra az egyházi vezetőt. Hadházy a posztjában feltett kérdését végül bibliai idézettel válaszolta meg a költői kérdést.

Hadházy Ákos bejegyzését változtatás nélkül közöljük alább:

„Van egyfajta humora a Polt-féle ügyészségnek: mára, nagycsütörtök reggelén 9 órára rendelték be gyanúsítotti kihallgatásra Iványi Gábort…

Ha nem lenne olyan végtelenül szomorú ez, mosolyoghatnánk is, hogy valószínűleg HIVATALOS SZEMÉLY ELLENI ERŐSZAKKAL, MEG A NYOMOZÁS AKADÁLYOZÁSÁVAL gyanúsítják meg. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy nem a NAV nyomozók rendelték be. Illetve fél 10-re már Gurmai Zitát is beidézték ugyanoda, a Belgrád rakpartra, a Nyomozó Ügyészségre.

Gurmai mentelmi jogát néhány hete függesztette fel a parlamentnek gúnyolt színház, mert az ügyészség szerint 2022 februárjában erőszakosan lépett fel az Iványi egyesületénél intézkedő pénzügyőrökkel szemben. A legfőbb ügyész szerint ezzel hivatalos személy elleni erőszak bűntettét követte el.

Most minden bizonnyal emiatt rúgnak még egyet Iványi Gáborba – szigorúan a kereszténység és a jogállam nevében. Mert ugye – ahogy megtudtuk a héten – az ügyészség munkáját nem irányíthatja a politika…

✝️ »Jézus pedig azt mondta: Atyám, bocsásd meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!“ (Lk 23, 34)«”

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek