Videóval: Gulyás Gergely a nyilvánosság elé állt, nincs jó bőrben a miniszter

Gulyás Gergely videója alapján a miniszter nincs jó bőrben.

A műtétje után először szólalt meg a miniszter. Gulyás Gergely videója furcsa reakció

Gulyás Gergely a reggeli posztját követően egy videót is közzétett, amelyben a kedden nyilvánosságra került hangfelvételről beszélt. A Miniszterelnökséget vezető miniszter meglehetősen elgyötörtnek látszik a felvételen. A politikus kisfilmjében lényegében megismételte a kedden délelőtt leírt állításait, lufinak minősítetve Magyar Péter hangfelvételét.

Gulyásról az utóbbi hetekben keveset lehetett hallani. Február végén érkezett a hír, hogy megműtötték, a beavatkozás okairól azonban nem sokat lehet tudni.

Megírtuk, hogy a politikus kedd délelőtt a közösségi oldalán reagált arra, hogy Magyar Péter nyilvánosságra hozta a titokban készített hangfelvételt, amelyen fideszes bűncselekményekről beszél Varga Judit.

Utóbbi kedd délelőtt a Facebookon úgy reagált: volt férje terr0rizálta őt. Elmondása szerint megfélemlítés terméke az a hangfelvétel, amelyet Magyar a közönség elé tárt, és amelyet a férfi kedd délelőtt az ügyészségnek is bemutatott.

Gulyás Gergely videója szerint csak egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vita hallható Magyar hangfelvételén, aminek semmi köze a közélethez.

A kancelláriaminiszter videóját alább tudod megnézni:

.

Valódi Hírek