Kínos: Be akarta égetni Karácsony Gergelyt, de csúnyán mellényúlt Szentkirályi Alexandra (+videó)

Szentkirályi Alexandra egy apróságról elfeledkezett.

Mint ismert, a Fidesz–KDNP szövetség Szentkirályi Alexandrát jelöli a főpolgármesteri pozícióra. A kormányszóvivőként ismertté vált politikus bejelentette lemondását a jelenlegi tisztségéről, így március 15-én megüresedett a pozíciója, de már másnap meglett az utódja: a régi–új kormányszóvivő Kovács Zoltán lett.

Kapcsolódó: Micsoda „meglepetés”! Kiderült, ki váltja a frissen lemondott Szentkirályi Alexandrát

Bár a Fidesz döntése még nem hivatalos, Szentkirályi máris kampányolni kezdett. A minap a TikTokon jelentkezett egy új videóval. Szerinte Karácsony Gergely csak ígérget, ezt pedig a „Kamuméter” nevű sorozatával akarja bizonyítani.

Szentkirályi mellesleg a videóban a Városháza Parkot említi be nem váltott ígéretként. Azt azonban elfelejtette, hogy Róma sem egy nap alatt épült, és hogy a Városháza Park tervpályázatának eredményét már kihirdették.

Ekkor jegyezte meg a főváros vezetése, hogy a tervek szerint 2024-ben, azaz idén vehetik birtokba Budapest lakói a parkot. Időközben a Merlin Színház felújítása is elkezdődött, a látványtervek is nyilvánosak.

@alexandra.szentkiralyi Indul a Kamuméter! Jön a kampány, és ilyenkor jönnek az ígéretek is. Üres ígérgetésekben pedig Karácsony Gergely a legjobb. De vajon mi valósult meg 5 évvel ezelőtti vállalásaiból? Kamuméter néven új sorozatot indítok azért, hogy ezt a kérdés megválaszoljam. A Kamuméterben sorra veszem a főpolgármester eddigi legnagyobb vállalásait. Kezdjük a Városháza parkban! #budapest ♬ eredeti hang – Szentkirályi Alexandra

Mint írtuk, a főpolgármesterségért induló Szentkirályi Brüsszelből hoz kampányfőnököt. Hidvéghi Balázs a közösségi médiában jelentette be, hogy elfogadta a felkérést.

Hidvéghi nem tartozik az elsővonalas, elismert kormánypárti politikusok közé.

Szentkirályi döntése arról árulkodik, hogy vesztes kampányra készül,

és azt mutatja, a Fidesz inkább az EP-választásokra fókuszál.

(alexandra.szentkiralyi/TikTok/Nyugati Fény)

Kapcsolódó:

Szentkirályi Alexandra lett a Fidesz főpolgármester-jelöltje, és rögtön kínos videóval sikerült beköszönnie

Valódi Hírek