Meggajdult a Fidesz? Botrányos válaszcsapás zúdul az országra a ped0filbotrány után

„Tanultak” az esetből. Már meg is jelentek a friss Fidesz-plakátok.

Újra megjelennek az utcán a civil álruhába bújtatott Fidesz-plakátok

Úgy tűnik, a Fideszhez szorosan köthető álcivil egylet, a Civil Összefogás Fórum néven működő kormánypárti egyesület már el is kezdte égetni a közpénzmilliárdokat az ellenzék lejáratására. Ugyan a kampányidőszak még nem indult el, a CÖF mögé bújva a Fidesz számolatlanul és ellenőrizetlenül költheti a pénzeket, hogy azzal az Orbán-párt választási esélyeit javítsák.

A március 15-ei események méltóságát szembeköpve weboldalukon csütörtökön bejelentették ugyanis, hogy

országos plakátkampányba kezdenek „Megvették őket kilóra” címmel.

Céljuk nem a kormánypártok népszerűsítése, esetleges eredményeinek hangsúlyozása, ugyan! Deklaráltan az ellenzéki szereplők lejáratására utaznak a Kövess Minket Kft. (a CÖF kiadója) nevében terjesztett plakátokon.

A márciusi ifjak azért harcoltak, küzdöttek, hogy szabadon dönthessünk saját ügyeinkről. Mint akkor, most is birodalmi központ döntését nem tudjuk elfogadni

– hangoztatja a Fidesz álcivil tagozata a márciusi ifjakat megcsúfoló bejelentésében.

Így néznek ki a CÖF nevében kiadott új plakátok

A plakátra került szereplők furcsa választásnak bizonyulnak. Karácsony Gergely főpolgármester mellett ugyanis a miniszterelnökségre már közismerten nem aspiráló DK-s Gyurcsány Ferenc, a Momentum éléről évekkel korábban leköszönt Fekete-Győr András és a 2022-es választáson történő bukás miatt Hódmezővásárhelyre visszaszorult Márki-Zay Péter került a plakátokra. A politikusokat fehér ingben ábrázolták, rájuk pedig dollárjelet festettek, a „dollárbaloldali” narratívát sugallva.

A hvg.hu fotóján látszik, hogy elkezdték teleszórni a budapesti utcákat az új kampányplakátokkal:

Kiderült tehát, hogy a Fidesznek nincs adekvát válasza a ped0filbotrányra. A biztonság és a felelősségvállalás helyett ezúttal is az ellenzéki, mumusnak kiáltott politikusokat próbálják hitelteleníteni.

Kérdéses, mennyien kérnek majd ebből a politikából az elmúlt hetek eseményeinek tükrében.

Valódi Hírek