Megvan Orbán Viktor leendő utódja? A kormányfő sokat sejtető videót tett közzé szombaton

Több mint különös!

Beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktor az Amerikai Egyesült Államokba utazott, hogy ott meglátogassa kebelbarátját, a bukott szélsőjobboldali exelnököt, Donald Trumpot. Ismert, hogy a kőgazdag amerikai üzletemberből aggkorára politikussá lett médiaszemélyiség harmadszorra is megméreti magát az elnökválasztáson idén ősszel, és kellenek neki a támogatók.

Trump az egyik leglelkesebb külföldi támogatóját éppen Orbán személyében találta meg. A számos bűncselekmény gyanúja miatt bíróság elé idézett politikus számos alkalommal dicséri kampányrendezvényei során a magyar miniszterelnököt, aki nem győzi viszonozni a bókokat.

A találkozó ténye sem elhanyagolható fontosságú, de van egy sokkal érdekesebb mozzanata a két nárcisztikus politikus találkozójának. Orbán Viktor ugyanis nem várt kísérettel érkezett:

vele tartott legkisebb lánya, az alig 19 éves Flóra.

Tehát a miniszterelnök nem a feleségét, Lévai Anikót vagy a katonai karrierről ábrándozó Gáspárt, esetleg a turizmusban lubickoló legidősebb gyermekét, Ráhelt vitte, hanem a kevesebb mint két éve érettségizett, zsenge korú lányát.

Ugyan a magyar kormányfő nem reklámozza az oldalain, hogy a legfiatalabb lánya, Flóra kísérte el, Donald Trump saját alapítású propagandaoldalán, a „Truth Social„-ön (magyarul: Igaz Közösség!) árulta el a váratlan vendég kilétét. Végül a miniszterelnök oldalán látható videóban – hivalkodásmentesen és nem megnevezve – is megjelenik Flóra.

Felmerül a kérdés: vajon mit üzen Orbán Flóra jelenléte? Talán rövidesen fontos politikai szerepet szán a lányának a miniszterelnök?

Megtiszteltetés volt Orbán Viktort és kedves lányát, Flórát vendégül látni tegnap este Mar-a-Lagóban

Viktor nagyszerű vezető és az egész világon tisztelik.

Magyarország biztonságos ország a szigorú bevándorlási politikája miatt, addig így is lesz, amíg ő vezeti

– lelkendezett a magyar viszonyokat több ezer kilométeres távolságból kiválóan ismerő amerikai botrányhős.

Íme a videó, amelyben feltűnik Orbán Flóra:

(Orbán Viktor/Facebook)

Valódi Hírek