Magyar Péter borított a TV2 legfőbb propagandistájának mocskos ügyeiről

Jól emlékszik rá, amikor megkapták az ukázt.

Magyar Péter beszédes bejegyzéssel jelentkezett Facebook-oldalán pénteken. Arra hívta fel a figyelmet, hogy Rogán Antal gépezete mellett, már a TV2 is elkezdte a lejáratását. Hozzátette: a konkrét állításait ugyanakkor meg sem kísérelték cáfolni.

Magyar üzent a propagandatévé hírigazgatójának, Szalai Viviennek is, akinek azt írta: egy országos hírműsor feladata nem az ő fényképeinek az elemzése, hanem sokkal inkább olyan kérdések megválaszolása, hogy

a TV2 évente hány milliárd forint bújtatott állami támogatást kap az állami vállalatokon keresztül.

Megjegyezte, jól emlékszik arra, miként kapta meg minden cégvezető az ukázt, hogy százmilliókért hirdessen a TV2 éjszakai, senki által nem nézett műsorai között.

Magyar Péter bejegyzését alább közöljük:

„Ma az Index mellett a rogáni propaganda média másik zászlóshajója, a TV2 kezdte meg a színvonalas lejáratásomat.
A konkrét állításaimat természetesen meg sem kísérelték cáfolni, de odáig eljutottak a »független« médiamunkások, hogy Magyar Péter a politikai szépfiú szerepét épitgeti😎.

Innen is üzenem a TV2 hírigazgatójának, a NER egyik üdvöskéjének, Szalai Viviennek, hogy egy országos hírműsor feladata nem az én fényképeim elemzése, sokkal inkább olyan kérdések megválaszolása, hogy a TV2 évente hány milliárd forint bújtatott állami támogatást kap az állami vállalatokon keresztül.

Jól emlékszem, hogy miként kapta meg minden cégvezető az ukázt,

hogy százmilliókért hirdessen a TV2 éjszakai, senki által nem nézett műsorai között.

ui.: Kedves Vivien, a te fotóid és tevékenységed is megérne egy-két műsort. Jó fej leszek és egy konszolidált fotót teszek ide😘

Oszd meg, hogy Vivien is lássa!”

(Magyar Péter/Facebook)

Valódi Hírek