Dagad a botrány Gérard Depardieu körül: Újabb nő vádolta meg a híres színészt

Gérard Depardieu körül fogy a levegő.

Nem csitul a botrány Gérard Depardieu körül, sorra tálalnak ki a nők a francia színész sze*uális zaklatásairól. Most egy díszlettervező szólalt meg. Az ügyet a mediapart.fr nevű portál hozta nyilvánosságra.

A színész áldozata a nevét nem vállalta, csupán Amélie néven hivatkozott rá az ügyvédje. A nő a Les Volets Verts című filmen dolgozott együtt Depardieu-vel, ahol a zaklatás tettlegességig fajult. Amélie a folyosón ült, a színész kíméletlen er*szakkal megragadta, két lába közé szorította, majd csípőjét és hasát a nő melléhez dörgölte.

Beszámoltunk arról, hogy december 7-én a Szajnába vetette magát Emmanuelle Debever színésznő. A 60 éves művész egyike volt azoknak, akik az elsők között

ítélték el Depardieu nőkkel szembeni viselkedését a forgatásokon.

Az értesülések szerint Debever ugyanazon a napon hunyt el, amikor a televízióban egy műsort leadtak a nemi er*szakkal és sze*uális zaklatással vádolt színészről.

Gérard Depardieu-t mellesleg a francia Becsületrend lovagja és a francia Nemzeti Érdemrend lovagja címekkel is kitüntették. Aligha él ember a földön, aki ne látta volna legalább egy filmjét.

A színész jövedelmét azonban kemény adókkal sújtották hazájában, így Vlagyimir Putyin felé kezdett kacsingatni, aki meg is adta neki a hőn áhított orosz állampolgárságot. Nem mellékes, hogy a művésznek így sokkal kevesebb adót kell fizetnie.

Valódi Hírek