Nagyon nagy a gebasz: Úgy tűnik, Orbán Viktor letiltatott egy ped0filügyben írt közleményt

Egyre magasabbra érnek a szálak.

A Demokratikus Koalíció kiszúrta a Magyar Közlöny inkriminált lapszámát

Beszámoltunk róla, hogy a DK kiderítette: személyesen Orbán Viktor javaslatára kapott kitüntetést Vásárhelyi János, a bicskei gyermekotthon ped0fil igazgatója. A döntés 2016-ban született, amikor a háttérben már számos fontos szereplőhöz eljutottak Vásárhelyi botrányai.

Kálmán Olga, a DK frakciószóvivője keddi sajtótájékoztatóján bemutatta a Magyar Közlöny érintett számát, amelyben az állt, hogy Orbán adott Magyar Bronz Érdemkeresztet a pedofília miatt elítélt igazgatónak, 5 évvel azután, hogy kiderült: a bicskei gyermekotthon igazgatója molesztálja a rábízott gyerekeket.

KAPCSOLÓDÓ:

Kálmán Olga levelet írt Steinbach József református püspöknek Balog Zoltán ped0filsegítő magatartásáról

A kormány által 2016-ban kiadott hivatalos dokumentum szerint személyesen Orbán Viktor volt az előterjesztője, és az ellenjegyzője is a kitüntetésnek, amit „a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként adott Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója részére” – közölte a legnagyobb ellenzéki párt.

Az MTI elhallgatta a párt közleményét

A DK kedden kora este arról számolt be:

az MTI „személyiségi jogi” problémára hivatkozva nem adta ki a párt fenti témában írt sajtóközleményét.

A Demokratikus Koalíció továbbra is válaszokat vár Orbán Viktortól:

  • Miért adott kitüntetést a bicskei pedofilnak?
  • Mi kitüntetni valót látott gyermekek megrontásában, és miért gondolja, hogy a pedofíliát a legmagasabb állami szinten kell elismerni?
Valódi Hírek