Videóval: Sokkoló beszámolók érkeztek a vasárnapi tömegkarambolról

Egy ember életét vesztette az M7-esen, ahol szörnyű baleset történt.

Mint írtuk, súlyos baleset történt vasárnap az M7-es autópályán Velencénél.

A 44-es kilométerszelvényben a sztráda mindkét oldalán, több helyszínen futottak egymásba gépkocsik. A Balaton felé vezető oldalon, Pázmánd közelében két helyszínen több jármű ütközött, feltételezhetően a sűrű köd miatt.

A főváros felé vezető oldalon, Pákozd térségében egy több száz méteres szakaszon jó néhány karambol történt – közölte a katasztrófavédelem a minap.

Egy ember életét vesztette

Egy ember meghalt, többen megsérültek a vasárnapi karambolban. A sebesültek között gyermekek is vannak – részletezte az RTL Híradója.

Az egyik baleset során egy autóbusz, több kamion, kisteherautók, valamint személyautók futottak egymásba. Egy gépjármű az egyik kamion hátuljának rohant. Utóbbi nyergesvontató, annak vontatmánya alá szorult az autó, amelynek sofőrje a helyszínen életét vesztette.

Győrfi Pál beszámolója szerint 2 mentőhelikopter és 16 mentőautó személyzete látta el a sérülteket. Mint mondta, 4-en súlyos sérüléseket szenvedtek, közöttük van egy gyermek is. A sérülteket a székesfehérvári kórházba szállították.

A rendőrség szerint a balesetekben összesen 40 gépjármű tört össze. Az egyik érintett sofőr szerint a köd olyan sűrű volt, mint a tej. Belenézett a tükörbe, egy nagyobb autót látott, amely nekiütközött.

Az előtte álló kamion alá csúszott az autója.

Mint mondta, azért imádkoztak, hogy ne jöjjön még egy jármű, és ne tolja őket még inkább a kamion alá.

Egy másik érintett elmondása szerint össze-vissza csapódtak az autópályán. Miután kiszálltak a gépjárművükből, semmit sem láttak,

csupán az érkező autók becsapódását hallották.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Valódi Hírek