Mutatjuk a hét slágervideóját: Egy fideszes alpolgármester csatak részegen balhézott

Lehet, hogy új politikai kultúra van születőben?

Úgy tűnik, a Fidesz vidéki politikusainál a kitört a „szombat esti láz”. Igaz, nem táncolni mennek, hanem kocsmába, ahol nem tudnak viselkedni. Két napja Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere és egy, a város által idén januárban díjazott helyi vállalkozó keveredett hangos kocsmai afférba.

A Barcza Borozó szombat esti buliján készült videó jelenleg az interneten tarol. A felvételeken egy több önkormányzati megrendelést kapó vállalkozó, Kiss Ferenc csatak részegen, félmeztelenül Cseuz Zsolt alpolgármester társaságában rugdossa a borozó lelakatolt kapuját.

Mindezt akkor, amikor a Fidesz korábbi polgármester-jelöltje, Barcza Gábor borozójában a Lucifer együttes játszott. Kell ennél több?

Az ügyben garázdaság miatt nyomozást indítottak.

Megírtuk, hogy február közepén a problémák megoldásának egészen új – vagy inkább ősi és primitív – módját választotta két fideszes képviselő Kecelen.

Egy kocsmában estek egymásnak, az esetet a biztonsági kamera is rögzítette.

Ott Agócs Ákos fideszes képviselő, a Kulturális, Sport- és Idegenforgalmi Bizottság elnöke és Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetője gondolta, hogy egy jó kis ver€kedéssel rendezik a nézeteltéréseiket.

(Kiemelt képünk illusztráció)

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek