DK: Az Orbán-rendszer a legmagasabb szinten fedezi, mosdatja, menti fel és tünteti ki a fideszes ped0filokat

A DK szerint ezt a rendszert sürgősen le kell váltani.

Pont egy olyan ped0filsegítőnek adott kegyelmet Novák Katalin, aki ismerős volt Felcsúton, és számos alkalommal mutatkozott együtt Orbán Viktor öccsével is – mutatott rá Barkóczi Balázs szerdai sajtótájékoztatóján.

Az Orbán-kormány korábban pont ennek a ped0filügynek az elkövetőjét részesítette Magyar Bronz Érdemkeresztben, ahogy pont ugyanez jutott eszébe a Tarlós István vezette fideszes fővárosnak. A Novák Katalin által kegyelemmel kiengedett ped0filsegítőt korábban

pont az Orbán család céges ügyvédje képviselte a bíróságon

– emlékeztetett a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője.

Hozzátette, hogy Novák Katalin tavaly nyáron pont abban az erdélyi faluban, Zabolán nyaralt, ahonnan az általa kegyelemmel kiengedett K. Endre származik. Éppen ez az erdélyi település kapott korábban 1 milliárd forintnyi támogatást az Orbán-kormánytól, a magyar adófizetők pénzéből.

„Senki ne akarja velünk elhitetni, hogy ez mind-mind véletlen lenne. Ennyi véletlen a világon nincs. Ezek az összefonódások az orbáni ped0filhálózat működésének a bizonyítékai”

– fogalmazott Barkóczi Balázs.

Mint mondta, a DK szerint mára világossá vált, hogy

az Orbán-rendszer a legmagasabb szinten fedezi, mosdatja, menti fel és tünteti ki a fideszes ped0filokat.

Így történt ez a Sándor-palotában, az Igazságügyi Minisztériumban, a fideszes Fővárosi Vezetésben is, ahogy valószínűleg az államigazgatás minden szintjén.

Ez azt jelenti, hogy ma az Orbán-rendszer és az általa működtetett orbáni ped0filhálózat jelenti a legnagyobb veszélyt a gyermekekre. Ahhoz, hogy megvédjük őket, ezt a rendszert kell leváltani – emelte ki Barkóczi Balázs.

(Demokratikus Koalíció/Facebook)

Valódi Hírek