Halaszthatatlan közlendője akadt az óriási botrányt okozó Novák Katalinnak (+videó)

Friss Facebook-videóban üzent a magyaroknak Novák Katalin.

Új fejezet nyílt az örmény–magyar kapcsolatokban – írta a köztársasági elnök szerdai Facebook-videójához, amelyben arról beszélt, hogy Vahagn Khachaturyan elnök Budapestre látogatott.

A köztársasági elnök úgy fogalmazott, hogy itt az ideje megtölteni tartalommal azokat a diplomáciai kapcsolatokat, amelyeket a közelmúltban újraindítottak. Hozzátette: a kormány célja, hogy Örményország és az Európai Unió kapcsolatai erősödjenek.

Novák Katalin Facebook-videója:

Orbán Viktor szerdán a Karmelita kolostorban fogadta az örmény államfőt, aki hivatalos látogatáson tartózkodik a magyar fővárosban – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A kormányfő a tárgyaláson kifejtette, hogy a magyar és az örmény nemzet között erősek és kölcsönös tiszteleten alapulnak a kapcsolatok.

A megbeszélésen elhangzott, hogy a jövőben nagyot fejlődhet a gazdasági–kereskedelmi együttműködés is, például az energetika vagy éppen a turizmus területén – mondta Havasi Bertalan.

Mint ismert, tavaly ősszel komoly konfliktus alakult ki a muzulmán Azerbajdzsán és a keresztény Örményország között, amelynek során előbbi elfoglalta Hegyi Karabah területét.

Orbán Viktor nem sokkal később a Türk Tanács ülésén kívánt sok sikert Azerbajdzsán elnökének a karabahi újjáépítési munkálatokhoz.

Mindeközben hazánkban hatalmas vihart kavart Novák Katalin tavalyi döntése, amellyel kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének. Ő tudott az intézményvezető botrányos viselkedéséről, a rábízott gyermekek molesztálásáról. Az országban egyre több ember követeli a köztársasági elnök lemondását.

(Novák Katalin/Facebook/MTI/Nyugati Fény)

Valódi Hírek