Szívinfarktust kapott Müller Péter; le kellett mondani az összes fellépését

Bécsi előadása alatt többször is rosszul lett.

Szívrohama után egy orvosi háttérrel rendelkező idősek otthonába költözött Müller Péter, az író a közelmúltban ugyanis kétszer is összeesett. A Kossuth-díjas alkotó a közösségi oldalán osztotta meg, hogy

le kellett mondani a fellépéseit.

Hozzátette ugyanakkor, hogy nem tervezi a visszavonulást, de azt sem szeretné, hogy az olvasói és a közönsége a függönybe kapaszkodva lássák. A szíve egy bécsi előadása során rakoncátlankodott, az alkotó a földre is rogyott, de segítséggel befejezte a műsort.

Mint mondta, a továbbiakban home office-ban dolgozik, telefonon keresztül „mondja majd a magáét„, valamint az otthonában fogadja a televíziós stábokat.

„Pedig csodaként éltem meg a legutóbbi előadásomat is Bécsben, a Mozart-házban. Életem talán legjobb előadása volt ez.

Olyan szeretettel találkoztam ott, és persze, azóta is, hogy az megrendítő élmény. Nincs erre jobb szó. Amikor a világ tele van gyűlölettel, haraggal, indulattal, engem körbeölel a szeretet”

– fogalmazott Müller Péter, hozzátéve, hogy a teste jelzett, most változtatnia kell, de az alkotást nem hagyja félbe, Visegrádon egy egészségügyi intézményben pihen pár hétig.

Mindemellett szót ejtett arról is, hogy szeretett feleségével, aki ápolásra szorul, a jelenlegi helyzetben talán még inkább egymásba kapaszkodhatnak.

(via Blikk)

Valódi Hírek