Undorító! Olyan videó került elő Orbánról, amitől a normálisabb fideszesek is sugárban fognak hányni

Egészen öklendetes ezt így látni.

Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő a 444-nek nyilatkozott egy friss videóban arról, hogyan vett 180 fokos fordulatot Orbán Viktor oroszokhoz és Vlagyimir Putyinhoz fűződő viszonya.

A 10 perces videót a készítők bőségesen telepakolták 2006-2007-ből származó Orbán-beszédekkel, amikor a Fidesz elnöke még mellbevágó határozottsággal ítélte el Oroszország birodalmi törekvéseit, az orosz katonai agressziót, és a demokrácia lábbal tiprását.

Majd közvetlenül ezután láthatjuk az eszelős módon rángatózó, a szája szélét nyalogató és a nyakkendőjét igazgató Orbánt, ahogyan mindannyiunk szégyenére megalázkodik Putyin előtt, és hazaáruló módon felajánlja hazánk szolgálatait az orosz törekvéseknek, szembeköpve az egyén civilizált Nyugatot. Egészen durva a kontraszt így egymás mellé pakolva ezeket a jeleneteket.

Az emberben óhatatlanul felmerül a kérdés, mivel zsarolhatja Putyin a magyar miniszterelnököt, ami miatt Orbán ilyen öklendetes módon képes volt az orosz diktatúra csicskájává és lobbistájává válni az Európai Unióban.

Nagyon erősen érdemes végignézni ezt a 10 percet:

.

Add tovább cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek