Itt a titok: Nagy Feró szerint két dolog kell az örök fiatalsághoz

Te tudtad?

Ki gondolta volna, miután kiderült, Nagy Feró napfény által tisztított vizet iszik, az örök fiatalság titkát is megfejti. A magát Fidesz-csicskának nevező zenész szerint két dolog kell ahhoz:

fokhagyma és pálinka.

„Ilyenkor azt mondják rám, azért mondom ezt, mert alkoholista vagyok. Hát, ez sem igaz! Van, hogy két hónapig egy kortyot sem iszom. Rá is szoktak csodálkozni, amikor visszautasítom az italt, és egyből azt kérdezgetik, mi a bajom. Nincs semmi probléma, de szoktam tesztelni magam, hogy bírom. És nagyon is jól!”

– fogalmazott Nagy.

Egyébként a Beatrice frontembere a minao ünnepelte a 78. születésnapját. Ennek apropóján azért elmondta, érzi magán az idő múlását.

„Öregesen vagyok, ebben a korban mindig van valami baja az embernek. Hol ez, hol az fáj, van, hogy prüszkölünk, vagy folyik az orrunk, igen, de mindenkinek üzenem: hozzá lehet szokni. Úgy kell élni, mintha semmi bajod nem lenne, én nem foglalkozom vele”

– mondta.

Január 2-án Nagy Hunor Attila, Nagy Feró fia, illetve Kékkői Zalán gitáros is bejelentették, hogy kilépnek a zenekarból. Bár megtört emiatt kicsit a zenész, mégsem adja fel, túllép a mélyponton és kiad egy lemezt.

(Bors nyomán)

Valódi Hírek