Autós üldözés után fogták el a rendőrök az ámokfutó bűnbanda egyik tagját Budapesten

Tíz rendőrautó érkezett a helyszínre.

Utcai lövöldözésbe torkollt két társaság veszekedése szombaton Újbudán. A Tények közlése szerint négy férfi érkezett luxusautókkal a Budaparkba, majd azt követően, hogy kiszálltak az autókból kiabálni és verekedni kezdtek. Minderről egy helyi lakos videót is készített, amelyet telefonja segítségével rögzített ablakából.

„Tedd ide a Merci kulcsát! Most önként tedd oda!”

– szólította fel ordítva, fegyverrel a kezében a társaság egyik tagja a többi férfit, hogy adják oda neki a kocsikulcsot, majd lövéseket adott le.

Késő este érkezett meg két autó a Bíró László József körútra. Miután a négy férfi kiszállt, dulakodni kezdtek, majd mikor a kocsikulcs nem került elő, egyikük fegyvert rántott. Őt társai kezdték el győzködni, hogy tegye le a fegyvert.

Egy környéken lakó a csatornának elmondta, öt perc alatt tíz rendőrautó érkezett a helyszínre.

A hatóságok egy gumilövedékes fegyverből származó gumilövedéket találtak a helyszínen. Az egyik 28 éves férfit autós üldözés után fogták el a rendőrök a Lurdy Háznál, 25 éves társát jelenleg körözik – közölték.

Az elfogott férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt hallgattak ki. A férfit a nyomozók őrizetbe vették, a társaság többi tagjának beazonosítása még folyamatban van.

Valódi Hírek