Perintfalvi Rita kiakadt: Hazugságok alapján listázta őt a kormánypropaganda

„Dollármilliárdos Soros-ügynöknek” bélyegezték.

A kormánypropaganda hazugsággyárának bevett módszere, hogy szeret nyilvános listákat közzétenni a „belső ellenségekről”. Így akarják megbélyegezni és megfélemlíteni a Fidesszel nem szimpatizáló magyar embereket.

Orbánék új ÁVH-jának, a Szuverenitásvédelmi Hivatalnak az élére kinevezett Lánczi Tamásnak is az egyik leghírhedtebb cselekedete volt, amikor a Figyelő nevű – akkor már a kormány csatasorába állított – hetilapban listázta a „Soros ügynököket”.

A kormánypropaganda egy ilyen „listázós” botrányáról ezúttal Perintfalvi Rita rántotta le a leplet. Facebook-oldalán küldött is egy ironikus választ a Fideszes pribékeknek. A bejegyzését teljes egészében közöljük:

„A MAGYAR NEMZET ÉS AZ ORIGO MA A »DOLLÁRMILLIÁRDOS SOROS-ÜGYNÖKÖK« KÖZÖTT LISTÁZOTT ENGEM!

Ráadásul egy olyan egyesülethez kötve, amihez semmi közöm nincsen, bár a neve tetszik: Menők! Ez az egész már annyira abszurd, hogy az ember kínjában csak nevetni tud rajta!

Eddig is tudtuk, hogy a Magyar Nemzet és az Origo »újságírói« nem a szakmai alaposságukról és a valóságérzékenységükről híresek. Figyeljétek csak mit írnak rólam!

Idézem: »Természetesen a kezdeményezők között van a Soros által több millió dollárral kitömött Magyar Helsinki Bizottság; a milliárdos által több mint kétszázezer dollárral támogatott K-Monitor; a Pikó András jelenlegi VIII. kerületi polgármester és kampányfőnöke, Udvarhelyi Tessza által alapított Közélet Iskolája; az egyházellenes kirohanásairól ismert feminista Perintfalvi Rita Menők nevű egyesülete és a Magyarországi Európa Társaság. Ott van a »civilizátorok« között a TASZ, amely 2020-ig 1,7 millió és a Transparency International, amely csaknem háromszázezer dollárt kapott Soros alapítványától.«

A poén csak az, hogy egyrészt nem csatlakoztam a Civilizáció koalícióhoz és a kezdeményezésükhöz, mert eddig nem is hallottam róluk, másrészt nincsen egy »Menők« nevű egyesületem!

Utánanéztem Magyar Európai Nők a teljes nevük. Tagjai nyilvánosan fel vannak sorolva az egyesület honlapján (itt: https://www.menok.eu/galeria/tagjaink/), és persze én nem vagyok köztük.

Viszont a honlap megosztott még szeptemberben egy eseményt, amit én szerveztem, és ahol a Menők egyik társszervezete is résztvett. És most ez a honlap borítóképe, ahol a fotón én is szerepelek és egy rövid mondatot idéznek is tőlem (itt: https://www.menok.eu/).

Most akkor, ha valahol megjelenik a fotóm és idéznek tőlem, akkor az már az én egyesületem, cégem, pártom, akármim? Hogy van ez? Agyam eldobom ezen a szakmai dilettantizmuson! És még ezek beszélnek arról, hogy lerántják a leplet a soros ügynökökről? Addig sem jutnak el az oknyomozásban, hogy lássák ki egy szervezet vezetője/tagja és ki nem!

Kész röhej, de tényleg!

Amúgy pedig egyetlen egyesület munkájához kapcsolódom, ez pedig a Magyarországi Teológusnők Ökumenikus Egyesülete, aminek az elnöke vagyok és ami a keresztény értékek és a társadalmi igazságosság képviseletével foglalkozik, de sajnos 5 éve egy peták sincsen a számlánkon, nemhogy dollármilliárdok!

Szóval majd, ha ránk külditek a szuverenitásvédelmi hatóságot, pénzt hozzatok magatokkal, mert már a számlavezetési költségre sem futja!”

Az eredeti bejegyzést itt lehet megtekinteni:

(Perintfalvi Rita / Facebook)

Valódi Hírek