Egy táblagép a tanuláshoz

Sok szülő dönt úgy, hogy beszerez egy táblagépet a tanuláshoz gyermekének, azonban nem kell feltétlenül horror összegeket kifizetnie érte. Vannak olyan készülékek is a piacon, amelyek jól hozzák az alapvető funkciókat, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy a telefonunkat is helyettesítsék, ha kell.

Ilyen a Realme Pad 10.4 tablet is, amelyet a CoolMobile.hu oldaláról is beszerezhetünk kedvező áron. Sőt, itt még számtalan kiegészítőt is vásárolhatunk a gép mellé!

Nézzük, kinek és miért éri meg ezt a modellt választani!

Praktikus a diákoknak

Sok iskolás gyermek vágyik táblagépre vagy laptopra, amelyen az egyes tananyagok könnyebben feldolgozhatók, mint telefonon. Ám ha a család nem akar hordozható számítógépre költeni, akkor egyértelműen egy praktikusabb tabletet érdemes beszerezni, amely könnyedén ki tudja elégíteni a nebulók igényeit.

A Realme Pad 10.4 kedvező árával és kiváló minőségével hosszútávon is megbízható eszközként funkcionál, így érdemes megvizsgálni főbb jellemzőit. Arra, amire kellhet, tökéletesen megfelel.

Kényelmesen böngészhetünk rajta: IPS LCD kijelzője van, amely 10,4 hüvelykes. A képfelbontás 1200 x 2000 pixel, ami szintén jónak mondható. A fényerő viszont csak 360 nit, így odakint az utcán a napsütésben nem igazán láthatóak az információk a képernyőn, de valószínűleg az otthoni tanulás során a gyerekek amúgy is a szobájukban fogják használni az eszközt.

Milyen jó tulajdonságai vannak még a Realme Pad 10.4 tabletnek?

Mindenképp ki kell emelni, hogy a készülék nano-SIM-mel is bővíthető, amely nem sok táblagépről mondható el. Ezáltal pedig telefonként is funkcionálhat, sőt mobilinternettel is használhatjuk: ez a tulajdonság például utazáskor jön jól.

Ha olyan tanuló – például egyetemista – keres megbízható, strapabíró tabletet jó áron, aki sokat ingázik, akkor neki is szívből ajánljuk a Realme Pad 10.4-et. Buszon, vonaton sem maradhat el így a vizsgára készülés!

Mindeközben a gép egyáltalán nem jelent plusz súlyt a poggyászban, hiszen csak 440 gramm, a mérete pedig: 246,1 x 155,9 x 6,9 mm – igencsak vékony tehát.

Jó hír még, hogy jack csatlakozó is van az eszközön, így vezetékes fülhallgatóval is nyugodtan használhatjuk, például videós tananyagok feldolgozásához is.

A tablet hátlapja és kerete alumínium, előlapja pedig üvegből készült: célszerű fóliával és tokkal védeni – főleg, ha sokat utazunk, és ekkor használnánk leginkább. Az aksi miatt nem kell aggódni: 7100 mAh-s és vezeték nélkül is tölthető!

További paraméterek

Többféle verzióban is kapható – egyrészt arany és szürke színben, de ami lényegesebb, különböző tárhelyekkel kínálják:

  • 3/32 GB
  • 4/64 GB
  • 6/128 GB

A választástól függ persze az ár is, de célszerűbb azt átgondolni a vásárlás előtt, mennyi mindent akarunk elmenteni a készülékre. Jegyzetek, dokumentumok, képek tárolásához nagyobb memóriára lesz szükség.

Kamera is van a gépen természetesen: 8-8 MP-es elöl és hátul is, ezáltal videóhívásra, meetingelésre is alkalmas az eszköz. Bátran ajánljuk hát tanuláshoz, kapcsolattartáshoz bárkinek!