Lehullt a lepel: Kiderült, Krausz Gábor és Mikes Anna miért titkolta kapcsolatát

Nyíltan beszéltek róla.

A Nyugati Fény elsőként írta meg: múlt csütörtök este egy félreérthetetlen Instagram-sztoriban tudatta Krausz Gábor, hogy egy párt alkotnak Mikes Annával.

Mint ismert: a séf négy évnyi házasság után idén vált el Tóth Gabitól, miután a NER-énekesnő félrefricskázott egy táncosával.

A pár részletesen beszámolt a kapcsolatukról, és arról is, miért titkolták olyan sokáig, hogy összejöttem a Dancing with the Starsban. Hétfőn a Tények Plusz műsorában nyilatkoztak.

Krausz Gábor és Mikes Anna elmondták, hogy az ismerkedés fázisában nem akartak a bontakozó érzelmeikről beszélni. Krausznak az is fontos volt, hogy új párja megismerje a Tóth Gabival közös kislányát,

a gyerek ne máshonnan értesüljön arról, hogy édesapjának barátnője van.

„Vannak dolgok, amik prioritást élveznek mindkettőnk életében, és máson van most a fókusz. Én például nem szeretnék többet kifele élni, ahogy korábban. Van, amit szeretnék inkább magamnak megtartani, és ezzel szerintem ő is így van”

– mondta el Krausz a TV2-nek.

A riportból kiderült, hogy a Dancing with the Stars versenyzői sem tudtak a dologról. Igaz, kérdezősködtek, de a pár nekik sem számolt be arról, mi történt kettejükkel.

„Mikor megláttam ezt a bizonyos Instagram-történetet, nagyon megörültem”

– árulta el Lissák Laura.

A Mokkában készült beszélgetést itt lehet megnézni:

Valódi Hírek