Vége a titkolózásnak: Elképesztő fotót posztolt Krausz Gábor és Mikes Anna Bécsből

Mit fog szólni ehhez Gabi?

Mint arról csütörtök este a Nyugati Fény elsőként beszámolt: Krausz Gábor és Mikes Anna már hivatalosan is egy párt alkotnak. A séf akkor egy luxusétteremben készült fotót posztolt Mikes Annával, amelyen mindketten mosolyognak, a kép alá pedig azt írta:

„Volt két idegen, aki hirtelen.. ❤️”

Krausz bejelentése után Tóth Gabi is reagált. Az énekesnő azt mondta, nem volt számára titok, hogy Gábor és Anna összejöttek.

„Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt”

– mondta Krausz Gábor volt felesége a nlc.hu-nak.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással, és ő már személyesen is sok boldogságot kívánt a szerelmespárnak.

Gabi nyilatkozatára még aznap reagált Krausz Gábor is, aki cáfolta volt felesége állításait:

„Ami most a médiában zajlik, nem hagyhatom szó nélkül.

Semmiféle találkozgatások nincsenek,

hanem az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el.”

A jelek szerint Krausz Gábor új szerelmével az osztrák fővárosban piheni ki a közelmúlt megpróbáltatásait, ugyanis legújabb közös Instagram-sztorijukból erre lehet következtetni. Gábor és Anna úgy tűnik, már nem titkolóznak tovább: bejegyzésükben egy piros szívecskés intim fotót osztottak meg követőikkel.

(Krausz Gábor/Instagram)

Valódi Hírek